wattron podcast-serie over duurzaam verpakken

wattron podcast-serie over duurzaam verpakken

watttron, producent van digitale sealsystemen voor verpakkingsmachines, introduceert de podcastserie Packolution. Hierin geven verschillende partners uit de waardeketen hun mening over duurzaam verpakken. Gaelle Leray van Nestlé trapt de serie af waarna iedere twee weken een nieuwe episode volgt.

Een jaar geleden is het Duitse watttron begonnen we met het interviewen van verschillende deskundigen en heeft hen gevraagd naar hun mening over de circulaire economie en duurzaam verpakken .
‘Een belangrijk punt voor ons is dat de podcast niet alleen experts aanspreekt, maar ook consumenten, omdat zij een belangrijke motor en essentieel onderdeel zijn van de circulaire economie’, zegt Marcus Stein, CEO van watttron.

Eerste watttron podcast met Nestlé

In aflevering 1 komt Gaelle Leray van de Packaging R&D afdeling van Nestlé aan het woord. Zij beantwoordt belangrijke vragen als "Is een wereld zonder plastic mogelijk?" en "Hoe gaan we het beste om met plastic?".
Er zijn tien podcastafleveringen opgenomen. Iedere twee weken komt een nieuwe episode online. Naast Nestlé zijn er interviews afgenomen met mensen uit de hele keten, van filmproducenten tot recyclers.
De interviews zijn gedaan door Michaela Wachtel, COO van watttron en Ton Knipscheer, hoofd verkoop.

De afleveringen zijn te beluisteren via YouTube, Spotify en Deezer.De interviews zijn gedaan door Michaela Wachtel, COO van watttron en Ton Knipscheer, hoofd verkoop.

Artikel delen