Duurzame CBA-verpakking voor duurzame plek

Duurzame CBA-verpakking voor duurzame plek

De abdij van Keizersberg bij het Belgische Leuven is aan renovatie toe. Om hun project te kunnen realiseren besloten de monniken om bier te brouwen en te verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar de heropbouw van de abdij. Ze kozen voor een mooie duurzame verpakking in golfkarton van Corrugated Benelux Association (CBA). Een logische keuze met vele troeven.

[[ADVERTORIAL]]

CBA: EEN BOX OM OP TE BOUWEN. LETTERLIJK.

Zes bierflesjes en twee glazen verpak je niet zomaar even in een plastic zak. Daarom ontwikkelden de specialisten van CBA een stevige, maar lichte golfkartonnen box die probleemloos dit gewicht kan dragen.

CBA creëert duurzame verpakking voor Konnektus bier in Leuven

EVEN INNOVATIEF ALS CREATIEF

De box in golfkarton is een sterk staaltje productdesign. De doos ‘plooit’ rond de voet van de glazen en de flesjes. Zo zitten ze als het ware verankerd en kunnen ze niet breken tijdens het transport. Omdat het oog ook wat wil, is de doos prachtig vormgegeven: de kapvorm refereert aan de glasramen van de abdij en de vierkleurendruk zorgt ervoor dat de doos opvalt in het winkelpunt. Een echte blikvanger!

CBA creëert een duurzame verpakking voor Konnektus bier in Leuven

MOGEN WE OOK VOOR U INNOVEREN?

U merkt het: golfkarton innoveert, elke dag. Vandaag voor de abdij van Keizersberg. Wie weet morgen voor u. Neem gerust contact op: we helpen u graag.

Artikel delen