Ahold Delhaize daagt leveranciers uit  herbruikbare verpakkingen te ontwikkelen

Ahold Delhaize organiseert in november de Supplier Innovation Days 2023

Ahold Delhaize daagt leveranciers uit  herbruikbare verpakkingen te ontwikkelen

Ahold Delhaize, moederbedrijf van o.a. Albert Heijn, Etos en Gall&Gall, organiseert in november de Supplier Innovation Days met als thema ‘Circular Solutions and the Revolution of Reuse’. De retailer daagt hiermee leveranciers en ontwerpers uit om duurzame, innovatieve en herbruikbare verpakkingsoplossingen te bedenken.

‘Wij geloven in de kracht van collectieve expertise en creativiteit, en dit is een geweldige kans voor bedrijven om hun innovatieve verpakkingsoplossingen onder de aandacht te brengen’, aldus Ahold Delaize.

 

Ook thuisbezorg producten

‘We zijn op zoek herbruikbare verpakkingen die een minimale impact op het milieu hebben en een gesloten, circulaire economie bevorderen. Daarbij beperken we ons niet tot de bekende producten zoals appels, water en to-go salades. Maar ook herbruikbare verpakkingsoplossingen voor thuisbezorg producten van onder meer Albert Heijn behoren tot de mogelijkheden.’

 

Herbruikbaar en gebruiksvriendelijk

Het doel van Ahold Delhaize is om oplossingen te genereren die niet alleen het product beschermen, maar ook onze planeet minder belasten. Daarnaast moet de herbruikbare verpakking ook gebruiksvriendelijk zijn om de adoptie door de consument te vergroten.

‘Wij zijn van mening dat onze leveranciers de belangrijkste belanghebbenden zijn bij deze verandering en een grote bijdrage kunnen leveren aan ons gemeenschappelijke doel van duurzaam verpakken.’

 

Inzenden voor Supplier Innovation Days 2023

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit evenementkunnen een korte beschrijving van hun voorstel mailen (onder vermelding van bedrijfsnaam en contactgegevens) naar:

nfrsupplierinnovationdays@aholddelhaize.com

Artikel delen