Aptar Closures introduceert nieuwe lekvrije e-commerce dop

Aptar Closures introduceert nieuwe lekvrije e-commerce dop

Aptar Closures introduceert nieuwe lekvrije e-commerce dop

Aptar Closures, actief op het gebied van doseeroplossingen, heeft een nieuwe dop geïntroduceerd. De E-Disc Top, waarvoor patent is aangevraagd, is de tweede in een reeks van drie nieuwe oplossingen voor het doseren van schijfdoppen die het bedrijf dit jaar wereldwijd zal introduceren voor schoonheids-, persoonlijke verzorgings- en thuisverzorgingsproducten.  

 

De E-Disc Top bevat een geïntegreerd, verborgen mechanisme dat bij de eerste opening meer kracht vereist, maar daarna werkt als een standaard schijftopsluiting. Dit helpt ervoor te zorgen dat het product veilig blijft tijdens het transport en minimaliseert mogelijke breuken, scheuren of lekken. Dit is van cruciaal belang in een segment waar schade tijdens het transport en e-commerce verzending een bekend en aanhoudend probleem is, verklaart de producent.

Aptar_CapClosure_3PR

Duurzaamheid

De volledig recyclebare sluiting bestaat uit polypropyleen (PP) en is verkrijgbaar in post-consumer recycled (PCR) materiaal. De technologie maakt extra voeringen, krimpbanden en andere overtollige verpakkingen overbodig, waardoor de totale hoeveelheid afval wordt verminderd. Aldus Aptar Closures.

Artikel delen