Berry lanceert een volledig recyclebare en aanpasbare Domino-fles

Berry Domino-fles volledig recyclebaar en aanpasbaar

Berry lanceert een volledig recyclebare en aanpasbare Domino-fles

Berry Global Group, Inc., wereldwijd leider op het gebied van duurzame verpakkingen, lanceerde een aanpasbare, rechthoekige Domino-fles, die verkrijgbaar is met tot 100% PCR plastic voor onder meer de beauty en personal care markt. 

Tastbare ervaring

De 250 ml Domino-fles heeft een voorkant van 75 millimeter breed en aanpasbare zijpanelen. Hierdoor kunnen de vier zijden worden bedrukt. Dit vergroot voor merken de kans om een unieke verpakkingservaring te creëren met een hoge schapimpact. De zijpanelen kunnen verder worden aangepast met een opvallende embossing of debossing (blinddruk) om een tastbare ervaring voor de consument te creëren. 

Efficiënter stapelen

De Domino-fles is vervaardigd uit polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE) en volledig recyclebaar (mits er geschikte inzamelingssystemen zijn). De hals is geschikt voor een verscheidenheid aan doppen en sluitingen, waaronder de onlangs gelanceerde Wave2cc volledig plastic dispenser. De rechthoekige flesvorm maakt ook efficiënter stapelen mogelijk. Dit beperkt ruimteverspilling op de plank en tijdens transport en opslag tot een minimum. 

“We willen dat bedrijven eenvoudig opvallende ontwerpen kunnen creëren, die aansluiten bij de doelstellingen van hun merk.”

Nieuwste consumententrends

De Domino-fles is verkrijgbaar via Berry Agile Solutions, gespecialiseerd in snelle levering van samples, goedkope aanpassingsopties en lage minimale bestelhoeveelheden. Zo kunnen merken op de hoogte blijven van de nieuwste consumententrends. “In een retailomgeving waar consumenten worden beïnvloed door de manier waarop merken zichzelf in de schappen presenteren, zijn impactvolle verpakkingen en grafisch ontwerp van cruciaal belang”, zegt Joe Horton, Sales en Marketing Director bij Berry Agile Solutions. “We willen dat bedrijven eenvoudig opvallende ontwerpen kunnen creëren, die aansluiten bij de doelstellingen van hun merk. Domino helpt merken snel te reageren op de huidige consumententrends en de wow-factor te creëren tegen lagere kosten.”

Berry Domino-fles volledig recyclebaar en aanpasbaar Domino-fles duurzame verpakking Berry Global Group
Artikel delen