Concentrate Cap: de duurzame oplossing voor sprayflessen

Concentrate Cap: de duurzame oplossing voor sprayflessen

Duurzaam verpakken is zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruiken. Steeds meer bedrijven focussen zich daarom op concentraatproducten. Bark Packaging speelt in op deze ontwikkeling met de Concentrate Cap. 

 

 

Duurzaam alternatief

Een sprayfles is doorgaans relatief groot en voor eenmalig gebruik. Bark Packaging biedt een duurzame oplossing: de Concentrate Cap. Deze dop past op een flesje van monomateriaal dat het geconcentreerde product bevat. Door de Concentrate Cap op de sprayfles te draaien, kun je deze veilig en nauwkeurig met het concentraat vullen.

De Concentrate Cap stap 1 en 2 De Concentrate Cap stap 3 en 4

90% minder afval

De Concentrate Cap reduceert het gebruik van verpakkingsmateriaal aanzienlijk en stimuleert hergebruik. Dit kan resulteren in maar liefst 90% minder afval. Bovendien vindt er geen onnodig transport van water meer plaats, doordat de consument dit thuis aan het concentraat toevoegt.

Bark Packaging duurzame verpakking Concentrate Cap minder afval en transport

Op maat gemaakt

De Concentrate Cap past op concentraatflessen met een hals van 24 mm en op sprayflessen met een hals van 28 mm. Naast de standaardflessen kunnen producenten kiezen voor op gemaakte flessen, die Bark Packaging ontwerpt conform het merkimago. Ook is het mogelijk om de verpakking veilig voor kinderen te maken.

Artikel delen