Fasten introduceert haar nieuwe generatie hervulbare pottenconcept

Fasten introduceert haar nieuwe generatie hervulbare pottenconcept

Fasten introduceert haar nieuwe generatie hervulbare pottenconcept

Fasten Packaging, een bedrijf van IBG (Innovative Beauty Group), leverancier van beauty-oplossingen, heeft haar nieuwe generatie Goodloop hervulbare pottenconcept geïntroduceerd. 

 

‘De Goodloop navulbare pot combineert innovatief design, duurzaamheid en luxe. Het meermaals bekroonde concept dient als een krachtig voorbeeld van hoe schoonheidsmerken duurzaamheidsdoelen kunnen behalen en toch hun merkidentiteit kunnen versterken’, meent het verpakkingsbedrijf.

Recyclebaar

De navulbare Goodloop-pot is geschikt voor crèmeproducten en heeft een transparante buitenpot met een gebogen binnengedeelte voor een strak uiterlijk. De potten zijn volledig recyclebaar en bestaan uit gerecycled polypropyleen (PP) en polyethyleentereftalaat (PET). 
De lichtgewicht bajonetsluiting maakt de noodzaak van een voering overbodig en zorgt voor lekvrij gebruik. Het bijvullen gebeurt vanaf de onderkant met een simpele draai.

Fasten_Goodloop.2

Milieuvriendelijke verpakkingsinnovaties

‘Bij Fasten weten we hoe belangrijk het is voor merken om de presentatie van hun product en de aantrekkingskracht voor de consument te verbeteren, maar ook om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de duurzaamheidswaarden van het bedrijf’, zegt Ilja Zutt, Managing Director van Fasten Packaging. ‘De duurzame Goodloop hervulbare pot voldoet aan alle eisen en is een goed voorbeeld van hoe ons ontwerpteam de grenzen blijft verleggen bij het ontwikkelen van vooruitstrevende, milieuvriendelijke verpakkingsinnovaties.’

Artikel delen