Energiezuinig Robatech smeltsysteem voor hotmelt

Energiezuinig Robatech smeltsysteem voor hotmelt

Met Vision presenteert Robatech een nieuwe, energiezuinig smeltsysteem voor hoogwaardige lijmtoepassingen. Innovatieve kenmerken zoals de Smart Terminal en FlexPort bieden bedieningscomfort en flexibiliteit voor een ruimtebesparende installatie in systemen.

Vision kan zowel in de lengte als in de breedte worden gemonteerd. Dankzij het innovatieve FlexPort-aansluitoppervlak van 45 graden kunnen verwarmde slangen onder verschillende hoeken worden aangesloten om ruimte te besparen. Dit biedt flexibiliteit bij het positioneren van het apparaat.
De Smart Terminal geeft dynamisch actuele bedrijfs- en statusinformatie weer via een gekleurde ledstrip. Hierdoor kan de operator ook op afstand zien of het lijmproces goed verloopt of welke ingreep nodig is.


Het nieuwe Vision smeltsysteem van Robatech.

Snelle Robatech pomp

De interne werking is nieuw en zorgvuldig doordacht: de snel schakelende pomp voor herhaalbare, gelijkmatige lijmtoepassing, de compacte opstelling van alle onderhoudsrelevante componenten, de optimale warmteverdeling en de innovatieve tankisolatie. Het resultaat: Vision bereikt een hoge energie-efficiëntie en uitstekende smelt- en leveringskwaliteit.

Verwarmde slang

Tegelijk met Vision lanceert Robatech de nieuwe Performa verwarmde slang. Vergeleken met haar Enduro verwarmde slangen, heeft Performa tot 45% minder energie nodig. Met de PrimeConnect-steekkoppeling zet Robatech een nieuwe trend voor plug-and-play aansluiting van verwarmde slangen.


De Performa verwarmde slang.

Artikel delen