Recyclebare hondenvoerverpakking met de Akita Inu van Elles en Parlent

Recyclebare hondenvoerverpakking met de Akita Inu van Elles en Parlent

Ultra Premium Direct, een Franse fabrikant van natuurlijke dierenvoeding, introduceert een nieuw productassortiment, Protein Boost genaamd. Deze voedingslijn combineert brokjes gemaakt van granen en gevriesdroogde stukjes rauwe kip en forel. Het nieuwe product wordt verpakt in zakken van MonoFlexE monofolie van Coveris en Blogger Elles en Parlent promoot het nieuwe product met haar Akita Inu.


De zak is van MonoFlexE monofolie van Coveris, een monofolie die volledig recyclebaar is.

Recyclebaar

De MonoFlexE monofolie van Coveris is volledig recyclebaar, biedt voldoende productbescherming en heeft een goede uitstaling op het schap, aldus de leverancier. De kant-en-klare zakken zijn vervaardigd uit één materiaal, polyethyleen (PE), waardoor recycling eenvoudiger is. Bovendien garandeert de fabrikant dezelfde eigenschappen als standaard PET/PE-materialen. ‘Conservering en versheid van het voedsel blijven gelijk, waarbij alle organoleptische eigenschappen van de brokjes behouden blijven voor een goede smaak.’

Elles en Parlent blog Akita Inu

Het assortiment is verkrijgbaar in twee formaten: drie en acht kilogram. ‘Om aan de groeiende behoefte aan gemak te voldoen, hebben we onze verpakkingen uitgerust met een zipper aan de bovenzijde, zodat ze gemakkelijk en veilig kunnen worden geopend en gesloten’, zegt Philippe Poudens, key account manager bij Coveris. ‘De matte afwerking van de zak zorgt ervoor dat de grafische afbeeldingen opvallen, waaronder de hond van de beroemde Franse blogger Coralie, auteur van de Elles en Parlent blog, die het nieuwe merk voor huisdierenvoer promoot.

De nieuwe verpakkingen zijn te zien op Coveris stand nr. 254 in hal 6 op de komende interzoo 2022-beurs, die plaatsvindt van 24 tot 27 mei in Neurenberg, Duitsland.


De beroemde Franse blogger Coralie le Breton, auteur van de Elles en Parlent blog, promoot het nieuwe hondenvoermerk met haar Akita Inu.

Artikel delen