Panhuijsen presenteert de WiAir PaperMatrix

Panhuijsen presenteert de WiAir PaperMatrix.

Panhuijsen presenteert de WiAir PaperMatrix

De WiAir PaperMatrix van Panhuijsen Verpakkingen is een opvallende innovatie op het gebied van verpakkingsmateriaal. De machine produceert een papieren alternatief voor de plastic noppenfolie.

Michiel van Dijk van Panhuijsen Verpakkingen, expert op het gebied van Duurzaam Verpakken: ‘De PaperMatrix is écht een interessante ontwikkeling. Het is momenteel op de markt de enige machine in zijn soort die een milieuvriendelijk, papieren alternatief biedt voor het traditionele plastic-noppenfolie. Met slechts één druk op de knop maak je met deze machine snel de benodigde hoeveelheid noppenpapier.’ 

Voordelen

‘Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de WiAir PaperMatrix. Ten eerste is de bediening eenvoudig, waardoor je flink bespaart op tijd. Daarnaast bespaar je door het compacte formaat van de machine ook op benodigde ruimte en transportkosten. De PaperMatrix kan namelijk gemakkelijk in elke werkruimte worden geplaatst, wat handig is voor gebruik in bijvoorbeeld kantoor, winkel, webshop, kleine en middelgrote magazijnen en koeriersdiensten’, vervolgt Van Dijk.

Vrijheid in papierkeuze

‘Daarnaast kan de WiAir PaperMatrix optioneel worden uitgebreid met een rolhouder en een rolmes. Hierdoor is de machine geschikt om naast het bekende zigzag kettingpapier ook rollenpapier te gebruiken. Dit geeft de gebruiker volledige vrijheid in zijn papierkeuze. Het gepatenteerde rolmes is zeer degelijk gemaakt en maakt het eenvoudig om de gewenste lengte noppenpapier af te snijden. De PaperMatrix is absoluut een waardevolle aanvulling op ons aanbod van verpakkingsmachines’, sluit Van Dijk af. 

Meer weten over duurzaam verpakken?

Al meer dan 100 jaar is het Tilburgse Panhuijsen Verpakkingen een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikt het bedrijf over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau. Meer weten over Duurzaam Verpakken? Neem dan contact op met één van de verpakkingsspecialisten en bel 013 583 58 35.
Artikel delen