Paperpad: het innovatieve productiesysteem van duurzame papierbescherming

Fromm peperpad

Paperpad: het innovatieve productiesysteem van duurzame papierbescherming

Tevreden klanten ontvangen uitsluitend producten die 100% in tact zijn. En hoe minder papierafval nodig is voor de bescherming van de producten, hoe beter het is. Fromm introduceert daarom het allernieuwste systeem dat papierbescherming voor postpakketten produceert: Paperpad! Dit gepatenteerde papierkreukelsysteem is extra duurzaam en biedt daarnaast nog meer voordelen.

Fromm Paperpad: duurzame en effectieve papierbescherming

De innovatieve Paperpad is uitzonderlijk duurzaam, doordat je met 100% gerecycled en recyclebaar papier werkt én doordat deze gepatenteerde methode van papier kreukelen effectiever is. Je behaalt optimale bescherming met een minimum hoeveelheid aan papier. Bovendien is het papier voorgevouwen en bevat het perforatielijnen. Dit zorgt ervoor dat je de pads beter kunt aanpassen aan het doosformaat. Bovendien heeft de output een verbeterde compactheid, waardoor de papieren pads stootbestendiger zijn. Het resultaat hiervan is dat je aanzienlijk kunt besparen op papierverbruik, naarmate de ruimte tussen de doos en het product minder groot wordt. Verder is het systeem 100% vrij van lijm. 

Nog meer voordelen van Paperpad

Paperpad biedt nog andere aanzienlijke voordelen. Zo is het een 100% veilig systeem dat volledig zonder (afsnij)messen werkt. Hierdoor kunnen collega’s aan de inpaktafel zich niet bezeren. Bovendien biedt het optimaal gebruiksgemak. Paperpad is vrijwel onderhoudsvrij, doordat het geen slijtende onderdelen heeft. De operator kan het systeem met een voetpedaal bedienen of met een knop. Ook is het mogelijk om het systeem te integreren in een automatische lijn. Het bijvullen van het papier is eenvoudig en behoeft weinig spiermassa. Verder biedt Paperpad een hoge volumeopbrengst en een hoge drukbestendigheid. Bovendien is het door de geluiddempende behuizing een geluidsvrij systeem, dat ook nog eens in een kleine werkruimte past.

Unboxing experience

Naast gemak en plezier bij het uitpakken vormt ook het weggooien van het verpakkingsmateriaal voor de eindklant een belangrijk onderdeel van de unboxing experience. Hoe eenvoudiger en duurzamer, hoe beter. Daarom wil je bij voorkeur dat het verpakkingsmateriaal maar in één soort afvalcontainer weggegooid hoeft te worden. Met Paperpad kan dit. De papieren pads kunnen eenvoudig plat worden gemaakt en bij het oud papier. 

De 4 stappen naar maatwerk

Omdat elke klant andere behoeften en wensen heeft, kan Paperpad op maat worden gemaakt. Hiertoe doorloopt Fromm 4 stappen:

  1. Identificatie van wat nodig is: tijdens een gezamenlijke intake inventariseert Fromm de behoeften en vereisten.
  2. Integratie met 2D/3D tekeningen: binnen twee weken ontvang je een offerte, inclusief de doorlooptijd.
  3. Productie van het op maat gemaakte Paperpadsysteem
  4. Installatie en inbedrijfstelling


Productspecificaties

LxBxH:                        650 x 402 x 348
Gewicht:                    de 220V versie is 25 kg
Snelheid output:       tot 40 m p/m, dit is instelbaar
Compressieratio:      1.40 tot 2.00, aanpasbaar
Papier:                        100% gerecycled, FSC gecertificeerd
Gewicht papierpak:  8 kg
Afmeting papierpak: 350 x 180 x 260mm

Meer weten?

Wil je meer weten over Paperpad? Neem dan vrijblijvend contact op met Fromm via info@fromm.nl of 030 20 61 895.

Artikel delen