Rovema legt focus op duurzaamheid

Rovema_Empack_Gent

Rovema legt focus op duurzaamheid

Bij Rovema is de focus steeds sterker komen te liggen op duurzaamheid. In samenwerking met enkele leveranciers zijn recent een aantal foliematerialen ontwikkeld die prima verwerkbaar zijn op de machines, zonder in te leveren op het gebied van barrière-eigenschappen en efficiëntie.

Met deze oplossingen zet de onderneming, die op Empack Gent met stand 2615 is vertegenwoordigd, zich in voor een “enkelfähige” toekomst. Een voorbeeld van deze ontwikkelingen is de Hatzopoulos BOPP/PE folie (90 mu). Deze folie kan gebruikt worden om “unwrapped” snoepjes te verpakken op de Rovema BVC 145 TwinTube.

Services gericht op duurzame inzet

Rovema beklemtoont dat de collega’s van de afdeling Life Cycle Services (LCS) ook na de levering van een machine of lijn klaar staan met services gericht op een duurzame inzet van de machines. Deze diensten omvatten zowel on-site en remote service, als consulting, levering van reserveonderdelen, upgrades, second life en training. Aldus het bedrijf dat vooral gekend is als ontwerper en bouwer van verpakkingsoplossingen voor primaire, end-of-line en secundaire verpakkingsoplossingen.

Artikel delen