Sachet- en stickpackmachines voor een duurzamer verpakkingsproces

Skillpack sachet- en stickpackmachines

Sachet- en stickpackmachines voor een duurzamer verpakkingsproces

In de huidige markt zijn duurzaamheid en recycleerbaarheid cruciaal. Skillpack biedt daarom een range aan sachet- en stickpackmachines, waarmee het gebruik van verpakkingsmateriaal kan worden gereduceerd en die geschikt zijn voor toepassing van (bio)monomateriaal. Daarnaast hebben de sachet- en sticklijnen nog een aantal andere voordelen. 

FAST Packaging machine

De sachet- en stickpackmachines van Skillpack zijn een grote stap voorwaarts op het gebied van automatisering en productiesnelheid. De FAST Packaging machine voor medium productiesnelheden bijvoorbeeld is een intermitterende machine die buisvormige zakken maakt. Deze zakken zijn aan drie kanten geseald. De sachetmachine uit de FAST Pack range is uitgerust met een productspecifiek doseersysteem en kan vrijwel elk soort product verpakken, zoals vaste, poedervormige, korrelige, vloeibare en stroperige producten, maar ook tabletten en individuele artikelen. De FAST Packaging machine bestaat uit 1 of uit 2 lijnen en beide versies zijn uiterst veelzijdig. Ze maken veranderingen mogelijk in de breedte en lengte van het sachetformaat, enkel door vervanging van de vormbuis.

MF Packaging: exclusieve samenwerkingspartner

Om kwalitatieve sachet- en stickpackmachines te kunnen leveren, werkt Skillpack als exclusief partner voor de BeNeLux samen met MF Packaging. Voor klanten betekent dit het beste van twee werelden: de betrouwbaarheid en innovatieve functionaliteiten van de verpakkingsmachines van MF Packaging én de gegarandeerde 24/7 aftersalesondersteuning van Skillpack. MF Packaging legt zich toe op de ontwikkeling van energiebesparende machines, die eveneens in staat zijn om (bio)monomaterialen te verwerken. Deze inspanning sluit aan op de duurzaamheidsambities van de mondiale verpakkingsindustrie en draagt bij aan de reductie van materiaal- en energieverbruik. Met het oog op de stijgende energiekosten biedt dit ook nog eens een financieel voordeel. 

Tekst gaat onder de afbeeldingen verder.

Skillpack MF Packaging sachet- en sticklijn Skillpack FAST Packaging machine

Kwaliteit staat voorop

Skillpack werkt continu aan innovatieve verpakkingsoplossingen; zowel in eigen beheer als in samenwerking met gekwalificeerde partners. Van elk idee weet Skillpack met succes een technologische oplossing te maken. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie van het eindproduct; bij elke stap voert Skillpack strenge kwaliteitscontroles uit. Voor klanten betekent deze kwaliteitsborging dat zij altijd kunnen rekenen op de betrouwbaarheid, de prestaties en het duurzame karakter van Skillpacks volledige range aan verpakkingsmachines. 

Wilt u meer weten over de service en het assortiment van Skillpack? Neemt u dan vrijblijvend contact op via 078 69 33 900 of info@skillpack.nl.
Artikel delen