Sluit duurzaam met papieren tape of papieren plakband

Topa_papieren_tape

Sluit duurzaam met papieren tape of papieren plakband

Twee duurzame producten om het verpakkingsproces af te sluiten: papieren tape en papieren plakband. Daarmee sluit je milieuvriendelijk af, omdat ze volledig recyclebaar zijn. Bovendien zijn bij Topa papieren tape en papieren plakband allebei leverbaar in verschillende uitvoeringen, breedtes en diktes. En ze zijn te bedrukken met merknaam of logo.

Papieren tape en plakband van gerecycleerd materiaal

Papieren tape is gemaakt van gerecycleerd, biologisch afbreekbaar, papier en milieuvriendelijk. Het is bestand tegen temperatuurschommelingen, stofdicht en permanent hechtend.

Papieren plakband is een milieuvriendelijk alternatief voor standaard verpakkingstapes. Het is gemaakt van gerecycleerd materiaal en 100% recyclebaar. Plakband is voorzien van een zelfklevende laag die je activeert met water. Het weerstaat temperatuur-schommelingen, is sterk en voordelig.

Verschillende uitvoeringen, breedtes en diktes

Papieren tape is er in wit en bruin 80 g/m² gerecycled. In 60 g/m² zelfklevende en duurzame FSC kraft papieren tape, die veel gebruikt wordt door webshops. En in een extra dikke papieren tape met een speciale lijmlaag voor zware transportomstandigheden. Papieren tape is behalve in 50mm breedte ook verkrijgbaar in 75mm breedte voor grotere dozen.

Papieren plakband is beschikbaar in verschillende rolbreedtes en in met draden versterkte uitvoeringen. Deze zijn bij uitstek geschikt om dozen met zware producten te sluiten.

Plakband automatisch bevochtigen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Met een plakbandmachine kunt u de plakband niet alleen automatisch bevochtigen, maar ook snijden en verdelen. U kunt bij ons kiezen uit plakbandmachines van makkelijk bedienbaar en mechanisch tot volautomatisch met twintig standaard instellingen.

Tapes bedrukken met merknaam of logo

Of je nu kiest voor papieren tape of papieren plakband, ze zijn allebei makkelijk te personaliseren. Met het logo of de merknaam van je bedrijf is het een ideaal hulpmiddel om merkbekendheid te vergroten. Daarnaast draagt het bij aan een plezierige uitpakervaring van de klant.

Voor meer info: +31 252 245 200. 

Of kijk op de topashop

Artikel delen