A+C Plastic opent verkoopkantoor in Benelux

Ferry Kramer (L) en Robert de Zwart van A + C Plastic

A+C Plastic opent verkoopkantoor in Benelux

Tags: Plastic

A+C Plastic Kunststoff breidt haar verkoopactiviteiten uit met een nieuw verkoopkantoor voor de Benelux markt. De Duitse vestiging heeft dit besloten omdat Nederland één van de belangrijkste afzetmarkten is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de flexibele verpakkingsindustrie vormen Robert de Zwart (recht op foto) en Ferry Kramer het nieuwe verkoopteam voor de Benelux. Zij kennen elkaar al meer dan 10 jaar en hebben de taken goed verdeeld. Robert is eindverantwoordelijk in de functie van sales en marketing manager. De taken van Ferry zijn operationele sales en technische ondersteuning voor de klanten.

 

Duurzame oplossingen

‘Op deze wijze kunnen wij dichter bij onze klanten staan en hen directe ondersteuning bieden bij duurzame verpakkingsoplossingen’, zegt Robert de Zwart. Ferry Kramer vervolgt: ‘Wij opereren onder de naam A+C Plastic bv en staan klaar om onze klanten te ondersteunen in duurzame verpakkingsoplossingen.’

LDPE folie

A+C Plastic Kunststoff GmbH is gevestigd in de Duitse stad Eschweiler, in het grensgebied Keulen-Aken-Maastricht. Met meer dan 80 medewerkers produceert het bedrijf jaarlijks tot 25.000 ton hoogwaardige industrieverpakkingen van LDPE folie met ultramoderne extrusie-installaties. Het bedrijf ontwikkelt onder meer folies voor transport- en palletbescherming en ook individuele oplossingen voor zeer specifieke toepassingen.

Folies

De diverse folie producten van A+C Plastic

Artikel delen