TPS Rental Systems sterk in ontwikkeling

TPS Rental Systems sterk in ontwikkeling

Met de overname van IBC-producent Metano breidt TPS Rental Systems haar portfolio van bulkcontainers verder uit. Naast haar stalen en kunststof vouwcontainers en de eenmalige kartonnen container heeft TPS nu ook de beschikking over stalen ADR-containers voor gevaarlijke stoffen. En nog belangrijker; Metano beschikt ook over eigen liner-productie.

[[PROMOTIONEEL]]

‘Deze strategische overname biedt ons extra mogelijkheden’, vertelt Jean-Paul Schreuder, sales manager Benelux. ‘We werken nu niet meer alleen met externe liner-leveranciers, maar kunnen nu zelf ook liner-bags produceren. Op termijn zetten wij daardoor in op kortere levertijden.’

Metano heeft ook stalen ADR-containers in haar pakket. Deze 1.000 liter IBC’s (Intermediate Bulk Containers) zijn geschikt voor gevaarlijke vloeistoffen, zoals zware chemicaliën, die TPS niet met haar vouwbare containers kan verpakken. Tevens bezit Metano een ingenieus zijventiel voor inliners dat de kans op schade aan het ventiel enorm verkleind. Het hendeltje om het ventiel te openen zit namelijk onder de schroefdop weggewerkt. Bij het verwijderen van de dop kan de gebruiker het hendeltje uitklappen en de ventielklep opendraaien (zie foto’s).

LEES HIER HET COMPLETE ARTIKEL.

Artikel delen