Bark Packaging op FachPack in ‘Berlin rood’

Bark Packaging op FachPack in ‘Berlin rood’

Op de FachPack zal Bark Packaging Group zich voor het eerst presenteren in het Berlin-rood. De leverancier van industriële, flexibele en UN-gecertificeerde verpakkingen, is onlangs tot een overeenkomst gekomen voor de overname door Berlin Packaging.

 

De beurs in Nürnberg zal het startschot zijn van een nieuw hoofdstuk voor beide bedrijven. ‘De toevoeging van Bark aan Berlin Packaging geeft ons een sterkere positie in Noord-Europa, vooral op het gebied van flexibele en UN-gecertificeerde verpakkingen. Daarnaast zal het ook onze mogelijkheden uitbreiden op het gebied van industriële verpakkingen in Noord-Europa, inclusief Duitsland, een belangrijke Europese markt. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van Bark Packaging Group ons zal helpen om onze klanten beter en completer dan ooit van dienst te kunnen zijn’, aldus Marcel Schröder, CEO Benelux & Nordics en DACH regio.

 

Breed scala oplossingen Bark Packaging

Ook vanuit de Bark-kant heerst enthousiasme omtrent deze overname. ‘We zien er zeer naar uit om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen met Berlin Packaging. Samen kunnen we onze klanten een breed scala aan geavanceerde oplossingen bieden en tevens onze mensen nog meer kansen bieden’, aldus Berny Plas en Erik Bos, gezamenlijke CEO’s en aandeelhouders van Bark Packaging Group.

 

Artikel delen