Clever-CPL: eiercoderingssystemen voor hoogwaardige printresultaten

Clever-CPL biedt geavanceerde eiercoderingssystemen voor hoogwaardige printresultaten

Clever-CPL: eiercoderingssystemen voor hoogwaardige printresultaten

Het realiseren van betrouwbare en efficiënte codering van eieren kan een grote uitdaging zijn en gepaard gaan met het afwaarderen van eieren. De Hitachi printers van Clever-CPL bieden voor eiercodering de beste oplossingen. Met de unieke smart printer deal maak je hier gratis gebruik van.

Toonaangevend in productidentificatie

Clever-CPL is een toonaangevend bedrijf in productidentificatie. Als distributeur van diverse grote merken, waaronder Hitachi, kan Clever-CPL de nieuwste technologieën bieden. Hierbij kun je denken aan geavanceerde systemen, die geschikt zijn voor codering op eieren, eierdozen en andere verpakkingsmaterialen. Met een Hitachi inkjetprinter kun je elk ei voorzien van een hoge kwaliteit codering, óók in de meest uitdagende toepassingen. Bovendien ben je met Clever-CPL gegarandeerd van uitstekende service en efficiënte ondersteuning, inclusief vijf jaar garantie, vloeistoffen én onderhoud. En dankzij de smart printer deal van Clever-CPL kun je jouw Hitachi-printer gratis ontvangen. 

Specialistische oplossingen 

Codeerapplicaties voor eieren vormen een zeer specifiek gebied binnen de industriële printbranche. Het coderen van eieren vereist dan ook specialistische oplossingen, die aan de behoeften van de eierindustrie en aan de regelgeving voldoen. Eierproducenten moeten kunnen vertrouwen op hoogwaardige codeerapparatuur om onder andere belangrijke vervaldatum- en traceerbaarheidsgegevens op hun producten aan te brengen. Vanwege de hoge capaciteit en de snelle verwerking van eieren dienen deze codeersystemen zowel uiterst efficiënt te zijn als hoogwaardige printresultaten te bieden op uitdagende oppervlakken en substraten. Op deze manier kunnen de productielijnen zonder onderbrekingen, die veel tijd en geld kosten, draaien.

Codering van eieren en eierdozen 

Clever-CPL biedt codeerapparatuur die aan alle wettelijke eisen voldoet, met oplossingen die geschikt zijn voor de volgende toepassingen:

  • Eiercodering, waaronder het afdrukken van stalinformatie en productie-/vervaldatum direct op de eierschaal
  • Eierdooscodering, waaronder serienummers, traceerbaarheidsgegevens op eierdozen of andere verpakkingsmaterialen 

Doordat de systemen van Clever-CPL uiterst betrouwbaar en efficiënt zijn, kun je altijd op tijd en volgens budget werken. Ook bieden de producten een constante hoogwaardige afdrukkwaliteit, met duidelijke informatie op elk product als resultaat.

Wil je meer weten?

'Als specialist in eiercodering kan Clever-CPL jouw bedrijf optimaal ondersteunen bij het bereiken van de doelstellingen. Wil je meer weten over de eiercodering- en markeringssystemen van Clever-CPL? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op via +31 70 30 73 920 of door het contactformulier in te vullen met een terugbelverzoek.'
Artikel delen