Domino SafeGuard: zorgeloos coderen

Domino introduceert SafeGuard: zorgeloos coderen

Domino SafeGuard: zorgeloos coderen

Domino Benelux introduceert SafeGuard, een contractvorm dat zorgeloos coderen mogelijk maakt. De SafeGuard pakketten zijn er namelijk op gericht om het coderen in een productie zo soepel mogelijk te laten verlopen. In dit blog worden de voordelen van Domino SafeGuard verder toegelicht.   

Inzicht in de printer performance via de Cloud

Wanneer het SafeGuard servicecontract is afgesloten, kunt u direct gebruik maken van de Domino Cloud Interface (DCI). Gebruik van de DCI biedt veel aanvullende mogelijkheden voor de gebruikers. Het is onder andere mogelijk om de printer op afstand te monitoren, men kan online prestatiedashboards van de printer inzien op een smartphone, tablet of PC en er is inzicht in het inktverbruik. Ook kunnen er direct on-line trainingen worden geraadpleegd wat handig kan zijn bij wisseling van operators, stelt de leverancier van industriële apparatuur. 

'Eventuele problemen kunnen zo vooraf worden vastgesteld en opgelost'

Hulp dichtbij

Een ander onderdeel van het SafeGuard servicecontract is Augmented Reality (AR). SafeGuard AR is de on-demand tool van Domino om klanten snel en adequaat realtime visuele ondersteuning op afstand te bieden. 

Via een beveiligde videoverbinding kunt u duidelijk maken welk probleem zich voordoet. Service-experts van Domino reageren vervolgens op de videobeelden en begeleiden het team bij u op locatie stap voor stap om het probleem op te lossen. Wel zo efficiënt om uw productie continuïteit zoveel mogelijk te waarborgen. 

Helpdesk

Daarnaast is de helpdesk van Domino optioneel 24/7 bereikbaar, bieden wij u voorrang in geval van calamiteiten en is er, na een storingsmelding onder reguliere kantoortijd, gegarandeerd uiterlijk de eerstvolgende werkdag een engineer on-site als dat nodig is.

Ook een jaarlijkse optimalisatie door ervaren service engineers behoort tot de mogelijkheden. Zij zorgen ervoor dat uw printers in topconditie blijven en eventuele problemen kunnen zo vooraf worden vastgesteld en opgelost. U bent geen geld kwijt aan onnodige reparaties en u bent er zeker van dat u optimaal kunt blijven presteren.

En dat allemaal tegen vaste operationele kosten, voor een aantal jaar op rij. Het SafeGuard contract heeft, na installatie, een looptijd van 5 jaar. De kosten voor deze 5 jaar zijn vooraf bekend en worden tussentijds niet geïndexeerd; u weet dus vooraf wat het u kost om de printer operationeel te houden gedurende een langere periode. Aldus Domino. 

Meer informatie

‘Al met al een heel pakket aan mogelijkheden én zekerheid binnen één contract: SafeGuard. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 030 – 636 33 33 of via e-mail.’
Artikel delen