Empack België viert jubileumeditie in Mechelen

Empack België organiseert op 25 & 26 oktober 2023 haar jubileumeditie. Deze 20ste editie wordt gevierd in de Nekkerhal te Mechelen.

Empack België viert jubileumeditie in Mechelen

Empack België organiseert op 25 & 26 oktober 2023 haar jubileumeditie. Deze 20ste editie wordt gevierd in de Nekkerhal te Mechelen. Beursorganisator Easyfairs combineert haar verpakkingsbeurs met Empack met Packaging Innovations.

Dankzij de combinatie van Empack met Packaging Innovations, zijn we in staat om een platform te bieden voor alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brandmanagers tot technische ingenieurs, productiemanagers en aankoop.

Duurzaamheid en innovatie

‘De uitdagingen in de verpakkingsindustrie blijven groeien op het gebied van duurzaamheid, innovatie, design en opvallen in het schap. Daarom zet Packaging Innovations de schijnwerpers op deze cruciale aspecten’, meldt de Easyfairs.

 

De toekomst onthuld

De beurs geeft ook een blik in de toekomst met de Pack Studio (innovatiegalerij) en de Sustainability Track presenteert duurzame innovaties om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

 

Inspirerend beursprogramma

Keynote speeches, paneldiscussies en interactieve workshops behandelen een breed scala aan onderwerpen waaronder duurzaamheid, digitalisering, design en product safety. Verder zijn er speciale zones, zoals:

  • de Partner Village waar experts, branchorganisaties en onderzoekscentra advies geven;
  • op het Contract Pack Pavilion kunnen beursbezoekers outsourcing partners vinden om verpakkingsactiviteiten uit te besteden;
  • de Speakers’ Corner is een platform waar exposanten de kans krijgen om in korte pitches hun expertise en inzichten te delen;
  • Knowledge Corner: een bruisende zone op de beursvloer waar scholen hun opleidingen, onderzoeken en dienstverlening in packaging (design) presenteren.


Registeren voor het evenement kan via de website van Empack.

 

 

Artikel delen