Holbox gaat nieuw pand bouwen in Roermond

Holbox_visualisatie_pand_Roermond

Holbox gaat nieuw pand bouwen in Roermond

Holbox gaat in juni 2024 verhuizen van Echt naar Roermond. De groei van de afgelopen jaren en de ambitie om verder te groeien vormen de basis voor de keuze om in Roermond een nieuw en volledig circulair pand te bouwen.

In januari 2023 wordt de eerste steen gelegd van het nieuwe pand aan de Morgenstraat in Roermond en de planning is om anderhalf jaar later het nieuwe pand in gebruik te nemen.
In het 27.000 m2 grote CO2 neutrale pand ligt de focus nog meer op duurzaamheid. Daarnaast voorziet het pand met een bedrijfsvloeroppervlakte van 17.290 m2 en kantooroppervlakte van ruim 3.750 m2 de onderneming in de behoefte om in de toekomst verder door te groeien.

Holbox: energieneutraal

Martijn Hol, directeur Holbox: ‘Naast de verdere groei van het bedrijf, pakken wij ook de duurzaamheid van onze onderneming met beide handen aan. Dit is in lijn met onze ambitie om een footprint reduction company te worden. We zijn hier al dagelijks mee bezig door het gebruik van hout- en papierproducten met de FSC- en PEFC-keurmerken, het gebruik van duurzame grondstoffen in ons productieproces en ons eigen Sustainability ID.’

Holbox_visualisatie_pand_Roermond
Een visualisatie van het nieuwe Holbox-pand in Roermond.
Artikel delen