[ADVERTORIAL] ‘Neem deel aan de All4Pack'

[ADVERTORIAL] ‘Neem deel aan de All4Pack'

All4Pack Paris 2018:

packaging – processing - printing - handling

een internationaal, ketenbreed aanbod!

Van 26 t/m 29 november 2018 wordt in Parijs de All4Pack Paris gehouden (voorheen de vakbeurzen Emballage en Manutention). De beurs trekt 1500 exposanten (50% internationaal) en ruim 85.000 professionele bezoekers (40% internationaal, waarvan 20% uit Afrika).

All4Pack : A generalist & multi-specialist trade show

All4Pack Paris biedt een specialistisch aanbod in vier beurssectoren: packaging, processing, printing en handling. Door deze sectoren samen te voegen tot één groot evenement is de beurs interessant voor de inkoper die het hele inkoopproces in kaart wil brengen: van grondstof tot eindverpakking, van printing tot transport voor een breed scala aan sectoren. Kortom, iedere generalist of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingssector, vindt wat hij of zij zoekt op de All4Pack Paris.

Waarom exposeren op All4Pack:

•    U ontmoet nieuwe klanten: De exposanten van 2016 gaven aan dat 47% van de gelegde contacten nieuwe leads betrof.

•    Via het matchmaking programma voor exposanten worden meer dan 500 business meetings georganiseerd met de bezoekers van de beurs.

•    Daarnaast worden 500 top VIP buyers uit Frankrijk, België, Italië, Duitsland, Spanje, UK en Noord- en West Afrika op kosten van de beurs naar Parijs gevlogen voor matchmaking met exposanten.

•    De bezoekers van All4Pack Paris zijn hoog gekwalificeerd: 72% is beslissingsbevoegd en heeft concrete investeringsprojecten.

•    90% van de exposanten geeft aan dat de gelegde contacten tijdens de beurs een sales potentieel hebben van tussen de 6 en 12 maanden omzet.

•    88% van de bezoekers is tevreden over de beurs en komt terug naar Parijs.

•    Nederland is het 7de exposerende land op de beurs.

•    46% van de bezoekers werkt in de Food & Beverage sector, 20% in cosmetiek, parfumerie, drogisterij en gezondheidssector: Lees meer over de bezoekers en exposanten op de All4Pack Paris! https://www.all4pack.com/content/location/334246

      

Boek direct uw stand online. Voor kosteloze begeleiding van inschrijving tot deelname als exposant, kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland, Jean Butler, j.butler@promosalons.nl Telefoon: 020-4620020.

 

Contact in Nederland:

Voor kosteloze begeleiding van inschrijving tot deelname als exposant, kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland: 020-4620020. Ook voor het aanvragen van entreekaarten kunt u bij deze organisatie terecht.

 

 

 

Artikel delen