DS Smith organiseert COVID-19 webinar

DS Smith organiseert COVID-19 webinar

Hoe heeft COVID-19 het consumentengedrag online en in de supermarkt veranderd, met name op het gebied van duurzame verpakkingen? DS Smith vroeg Ipsos MORI onlangs dit vraagstuk te onderzoeken.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Kwesties als reputatieschade gerelateerd aan duurzame verpakkingen, nieuwe zorgen betreffende de hygiëne van verpakkingen en meer online aankopen door COVID-19 zijn nader bekeken. Het onderzoek is uitgevoerd onder 9.000 volwassenen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België, Denemarken, Finland en Nederland.

Webinar DS Smith

Komende maandag, 23 november, organiseert het verpakkingsbedrijf van 14.00 tot 15.00 uur een webinar om de resultaten van het onderzoek bekend te maken. Onder andere Stefano Rossi (CEO DS Smith Packaging), Wouter van Tol (Head of Sustainability, DS Smith) en Alex Baverstock (Sr. Research Director, Ipsos MORI) zullen aanwezig zijn. Ook zal er ruimte zijn voor vragen. Aanmelden kan via deze link.

DS Smith organiseert COVID-19 webinar

Kort dag

De onderneming realiseert zich dat deze uitnodiging zeer kort dag is, maar wil graag deze informatie delen, mocht men geïnteresseerd zijn in de resultaten.

Artikel delen