Fortaleza Capital adviseur bij overname Vegem

Fortaleza Capital adviseur bij overname Vegem

Fortaleza Capital in Den Haag is opgetreden als exclusief corporate finance adviseur van de aandeelhouders van Vegem Industriële Verpakkingen bij de verkoop van het bedrijf aan Dimensio Verpakkingen in Almere.

Neem een abonnement op VerpakkingsManagement en krijg het eerste jaar 30% korting.

Voormalige eigenaren Ties van Veghel en Hans van Iersel, over de verkoop van Vegem aan Dimensio Verpakkingen: ‘De schaalgrootte van Dimensio Verpakkingen in combinatie met haar ondernemerscultuur biedt ons de mogelijkheid om nog sneller te groeien. Ons assortiment vult elkaar perfect aan en versterkt elkaar.’

Vegem: industriële verpakkingen


Industriële verpakking van Vegem. Dit bedrijf is met behulp van Fortaleza Capital overgenomen door Dimensio Verpakkingen.
Industriële verpakking van Vegem. Dit bedrijf is met behulp van Fortaleza Capital overgenomen door Dimensio Verpakkingen.

Familiebedrijf Vegem richt zich op industriële verpakkingen in verschillende marktsegmenten voor grote en middelgrote ondernemingen.

De verkoop wordt gerealiseerd in verschillende industrieën, waaronder productie, voeding, groothandel, bouw & constructie, e-commerce en logistiek/distributie. Het assortiment industriële verpakkingsproducten omvat karton/papier, polyethyleen (PE) producten, stretchfolie, tapes, beschermen/vullen en omsnoeren.

De locatie van Vegem blijft in de huidige vorm en op hetzelfde adres in Asten. Het huidige managementteam van het bedrijf, bestaande uit Van Veghel en Van Iersel, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Over Dimensio Verpakkingen


Dimensio Verpakkingen in Almere is de nieuwe eigenaar van familiebedrijf Vegem.

Dimensio Verpakkingen richt zich op verpakkingen voor de B2B markt. Naast Vegem bestaat de groep uit Dimensio (afvalzakken), D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen (industriële verpakkingen), Mapack (industriële verpakkingen), Havelaar Verpakkingen (verpakkingen voor bakkerijen), Chocapack (verpakkingen voor chocoladeproducten) en Food Disposables (disposables voor de voedingsindustrie).

Over Fortaleza

Fortaleza Capital is een onafhankelijk corporate finance adviesbureau gericht op drie sectoren: Packaging & Paper/Board; Recycling, Afvalbeheer & Energie; en Diensten, Media & Technologie.

Artikel delen