Fruit Logistica Special Edition 2021

Fruit Logistica Special Edition 2021

Fruit Logistica 2021 krijgt een nieuwe formule. De Special Edition staat gepland voor 18 tot 20 mei in Messe Berlin. De hal waar het evenement plaatsvindt is zodanig ontworpen dat het geheel Covid-veilig is. Aldus de organisatie.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Het doel van de initiatiefnemers van de Special Edition is om zoveel mogelijk internationale exposanten uit de versketen in een compactere vorm samen te brengen. Onderdeel van de beurs is het nieuwe Buyers Programme. Hierin is een gratis business lounge opgenomen voor foodretailers en fabrikanten om onsite of online kennis te kunnen maken met de partners van hun versleveranciers.

Fruit Logistica Special Edition 2021

Fruit Logistica Special Edition 2021

Elk onderdeel van de versketen wordt op een nieuwe manier samengebracht. Het nieuwe format is onderverdeeld is zeven segmenten of productgebieden:

  • Versproducten
  • Verpakking
  • Logistiek
  • Zaden & Meststoffen
  • Machines & Technologie
  • Kastechniek
  • Teeltapparatuur

The Innovation Club

In een centrale ruimte op het beursterrein van de Messe Berlin worden nieuwe innovaties gepresenteerd. Elke innovatie in elk onderdeel van de waardeketen wordt naar eigen zeggen binnen een exclusief gebied belicht, genaamd The Innovation Club. Het nieuwe concept bestaat uit twee gebieden:

  1. The Innovation Zone: bedrijven die een nieuw product of oplossing live willen presenteren.
  2. Innovation Insights & Awards: onderscheidt elke genomineerde van de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) en eert opmerkelijke innovaties op het gebied van versproducten die in de 12 maanden voorafgaand aan het evenement op de markt zijn verschenen. Van de boerderij tot het schap in de supermarkt.

Fruit Logistica Specialo Edition 2021: Cartomat Cartopaper

Artikel delen