interpack 2023 inschrijvingen op stoom

interpack 2023 inschrijvingen op stoom

De registratie voor de volgende interpack in Düsseldorf, die gepland staat voor 4 tot en met 10 mei 2023, zou dit najaar van start gaan. Vanwege de pandemie werd interpack 2020 uitgesteld naar maart 2021 en uiteindelijk volledig geannuleerd. De organisatie van het evenement gaf bedrijven die zich al hadden geregistreerd een eenmalige kans om om te boeken voor de volgende editie in 2023. Dit voorstel is bijna universeel geaccepteerd. Samen met de nu al binnengekomen nieuwe aanmeldingen van andere bedrijven is 85% van de capaciteit reeds gevuld.

Neem een abonnement op VerpakkingsManagement en krijg het eerste jaar 30% korting.

 


Thomas Dohse, Project Director voor interpack.
Thomas Dohse, Project Director voor interpack.

 

‘We zijn verheugd om te merken hoe enthousiast onze klanten dit aanbod hebben opgepakt. Keer op keer horen we dat men nauwelijks kan wachten tot interpack weer kan worden bezocht – als een persoonlijke beurs waar je elkaar face-to-face kunt ontmoeten’, meldt Thomas Dohse, Project Director voor interpack.

interpack: ‘Persoonlijk ontmoeten onvervangbaar’

Volgens feedback van de industrie toonde de pandemie aan dat digitale alternatieve evenementen werden gezien als een pluspunt dat toegevoegde waarde bood. Echter, persoonlijk ontmoeten op een beurs is onvervangbaar voor wat betreft het genereren van nieuwe contacten en het opbouwen van vertrouwen, wat belangrijk is. Daarnaast demonstreren veel bedrijven technisch complexe machines en systemen op de verpakkingsbeurs. Deze hebben uitleg nodig en worden vaak beoordeeld terwijl ze in bedrijf zijn door potentiële klanten op interpack, stelt de organisatie.

Merkslogan “Simply Unique”

Voor de 2023-editie hanteert de vakbeurs haar nieuwe merkslogan “Simply Unique”. Hiermee onderstreept het evenement haar belofte als ‘internationaal toonaangevende vakbeurs in de verpakkingsindustrie en de aanverwante verwerkende industrie’.

 


interpack 2023 staat van 4 tot en met 10 mei op de agenda.
interpack 2023 staat van 4 tot en met 10 mei op de agenda.

 

‘Het unieke van interpack wordt vooral gekenmerkt door de ongeëvenaarde diversiteit van de producten en diensten die onze exposanten aanbieden, maar wordt gecompleteerd door onze speciale thema's die de trends voor de komende jaren oppikken. In 2023 zullen duurzaamheid en al haar facetten nog belangrijker zijn dan in de afgelopen jaren, dat houdt in dat we deze reeks thema's in samenwerking met onze partners zullen aanpakken’, aldus Dohse.

Inschrijven

Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen zich nog steeds inschrijven voor interpack 2023 en voor componenten, een vakbeurs voor leveranciers die parallel aan de verpakkingsbeurs wordt gehouden. interpack is een platform voor complete waardeketens. Het omvat processen en machines voor het verpakken en verwerken van verpakte goederen, samen met verpakkingsmaterialen, verpakkingscontainers en verpakkingsproductie, afgerond met diensten voor de verpakkingsindustrie.

 

Alle informatie over interpack 2023

Artikel delen