LinkedIn Nieuwsronde: mis het Brightlands symposium niet

LinkedIn Nieuwsronde: mis het Brightlands symposium niet

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn nieuwsronde van een Brightlands symposium op Empack tot de introductie van ‘craft milk’.

‘Mens of machine?

‘Machine versus mens. Je zou zeggen dat een machine beter, efficiënter en goedkoper is. Maar geldt dat ook voor een stretchwikkelmachine? In verschillende artikelen Pack Tools 2.0 de feiten te onderscheiden van de fantasieën in de wereld van stretchfilm.Brightlands op Empack

In het kader van het "Circular Materials Experts-team" van Brightlands Materials Center wordt deze week een symposium georganiseerd op Empack over circulaire retailverpakkingen.


Circulaire verpakkings- en materiaalexperts van Brightlands Materials Center en TNO geven op 8 september presentaties in de Brabanthallen in Den Bosch. Registratie is vereist.

Craft milk

Michaël Nieuwesteeg ziet een nieuwe trend. ‘Na ambachtelijke #bier nu #melk rechtstreeks van de boerderij met de eigen microbottel- en etiketteerlijn van de boer (met dank aan Lely ): inzichtelijk artikel in Het Financieele Dagblad vandaag!Alle hens aan dek bij DeeDee

Alle hens aan dek! De lastige situatie in de zeevracht zorgt ervoor dat soms meerdere containers tegelijk binnen komen in het magazijn van DeeDee.


Metsa maakt Maltesers plasticvrij

Maarten Florizoone post op LinkedIn een artikel over de verpakking van Maltesers, die nu kunststofvrij is.


Artikel delen