LinkedIn Nieuwsronde: van verpakkingsontwerp tot webinar

LinkedIn Nieuwsronde: van verpakkingsontwerp tot webinar

LinkedIn is een bron van nieuws dat rechtstreeks van professionals en bedrijven komt. VerpakkingsManagement selecteert interessante bijdragen met een rechtstreekse link. Een LinkedIn nieuwsronde van verpakkingsontwerp tot webinar.

Nieuw verpakkingsontwerp voor feel good food!


Thirza Peppelenbos deelt op LinkedIn een nieuw ontwerp. YB by Yoghurt Barn (B Corp) heeft zes producten op de markt gezet, met volgens de producent positieve impact op het klimaat. Twee YB Soya Specials in de smaken Aardbei en Perzik & Abrikoos met eigen receptuur granola en twee varianten YB Overnight Oats; Natural en Cacao.

Doel van de uitstraling is rust, puur en authentiek. ‘Wat een reis! en wat een toffe samenwerking’, schrijft Thirza.


LinkedIn nieuwsronde
YB Soya Specials

Film over plastic

Rob Daniëls deelt op LinkedIn een film over plastic

‘Ik heb de volle 3 kwartier volbracht. Neem een gemakkelijke stoel en kijk en luister 'm helemaal! Hoe verhelderend feiten kunnen zijn in de plastic discussie! Gewoon doen, ook als je niets met plastics hebt,’ adviseert Daniëls


LinkedIn nieuwsronde

#Rethink expositie op Kunststoffenbeurs

Peter Vos bericht over een activiteit op de kunststoffenbeurs. Deze week hebben de NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) en PlasticsEurope Nederland Europe met succes een #Rethink expositie gepresenteerd op de Kunststoffenbeurs 2021 in ’s-Hertogenbosch. Met het Rethink plastics programma worden duurzame innovaties van de leden uit de kunststof industrie onder de aandacht gebracht bij de beursbezoekers. De toekomstbestendige producten voldoen aan 5 Rethink eigenschappen: Re-use, Re-duce, Re-cycle, Re-new en Re-design


Kunststoffenbeurs in Den Bosch

MyPack webinar op 29 september

Marcel Keuenhof roept zijn LinkedIn-volgers op om deel te nemen aan het MyPack-KIDV webinar op 29 september.

Hoe kan het duurzame gedrag van consumenten op het gebied van verpakkingen worden gestimuleerd? En hoe worden verpakkingskenmerken door consumenten ervaren? Tijdens het MyPack - KIDV webinar op 29 september lichten verschillende onderzoekers hun onderzoek op het gebied van consumentengedrag en duurzame verpakkingen toe, waaronder Ellen van der Werff (Rijksuniversiteit Groningen), Giulia Granato (Wageningen University & Research), Christel de Bruijn (Ipsos), en KIDV-moderator Marcel Keuenhof.

Inschrijven kan hier. Meer informatie is hier te vinden.

Artikel delen