LWA weger brengt €10.000 op voor Giro555

LWA weger brengt €10.000 op voor Giro555

Tags: nieuws

De veiling van de TTC weger door LWA en Industrial Auctions was een groot succes. Er was een strijd gaande tussen verschillende partijen, maar Bernard Stekelenburg van De Boxtelsche Watermoolen heeft het winnende bod gedaan. Met een bod van € 5.200 won hij de veiling en mag hij zich de nieuwe eigenaar van de weger noemen. Industrial Auctions heeft het bedrag verhoogd naar 10.000 euro.

Industrial Auctions en Laurijsen Weegautomaten hebben afgelopen weken hun handen ineengeslagen om samen in actie te komen voor Oekraïne. Dit hebben ze gedaan middels een gloednieuwe TCC weger te veilen. Afgelopen week stond de machine gepresenteerd op een blauw gele zuil op de Empack.

Bod verdubbeld

Op de sluitingsdag van 7 april was Industrial Auctions zelf aanwezig op de beurs om geïnteresseerde te helpen en de mogelijkheid te geven online mee te bieden tijdens de sluiting. Vele enthousiaste bieders over heel de wereld brachten hun bod uit, wat de veiling een groot succes maakte. Het winnende bod betrof een bedrag van €5.200, echter heeft Industrial Auctions dit bedrag aangevuld tot een bedrag van €10.000. Een prachtig bedrag om te mogen schenken aan Giro555. Gelukkig winnaar van de weger is de heer Bernard Stekelenburg van

Boxtelsche Watermoolen

Met de TTC zal de Boxtelsche Watermoolen ambachtelijk gemalen meel afwegen om thuis brood, cake en koekjes te bakken. Zij stellen verschillende pakketten samen, zodat kopers gemakkelijk kunnen beginnen met brood bakken.

Artikel delen