Machines bekijken in een proefkeuken

Machines bekijken in een proefkeuken

Tags: nieuws

Skillpack heeft, door de groei van de organisatie, haar locatie in het Zuid-Hollandse Alblasserdam de afgelopen jaren flink uitgebreid. Vooral het technische hart van de organisatie heeft geprofiteerd van meer ruimte. Zowel werkplaats, fabricage als het eigen onderdelenmagazijn zijn in ruimte toegenomen.

Proefkeuken

Hierdoor is er bij Skillpack nu ook eindelijk ruimte gevonden voor een proefkeuken waar verschillende machines en oplossingen werkend kunnen worden gedemonstreerd en product testen kunnen worden uitgevoerd.


Oxygen 5000

Eerste testen

Hoewel de proefkeuken nog niet gereed is, hebben de eerste testen deze week plaats gevonden. Skillpack maakte van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe innovatieve machines aan de markt te presenteren. Het gaat om de introductie van de Oxygen 5000 (hiernaast afgebeeld), de nieuwste innovatie van Meca op het gebied van high-speed topsealen, en de lancering van de door Skillpack mee-ontwikkelde ICE-karton sleever (hierboven afgebeeld) voor het snel, simpel en duurzaam verpakken van groenten en fruit in karton.

Over Skillpack

Skillpack is leverancier van kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen en oplossingen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Hiervoor werkt Skillpack al ruim 20 jaar nauw samen met vaste leveranciers waarvan het exclusief distributeur is voor onder andere Benelux.

Bron: Skillpack

Artikel delen