MetaChef Beste Start-up van 2020

MetaChef Beste Start-up van 2020

MetaChef is verkozen tot Beste Start-up van 2020 door de jury van TOM’s Business Blow Out. Tijdens dit jaarlijks terugkerende event wordt bepaald wie de beste ondernemers van Twente zijn. Dit jaar voor het eerst via een online editie. MetaChef is in 2019 gestart en met haar eigen state-of-art Digital Food Factory maakt ze op heel efficiënte wijze 3D modellen van food, verpakking, schap, proces- en verpakkingsmachines.

De jury – bestaande uit Wilma van Ingen, Dave Blank, Annerie Bemthuis-Langezaal, Marc Woesthuis en Henk Smit – prijst MetaChef f om haar unieke concept, samen met het enthousiasme, de passie en drive van de broers Oude Luttikhuis. De visie en kennis van Robbert & Bart wordt als heel positief beoordeeld.

MetaChef -team is trots

“We zijn ontzettend trots dat we gewonnen hebben’, aldus Robbert Oude Luttikhuis, mede-eigenaar bij MetaChef. “Samen met ons team van designers, 3D artists & programmeurs hebben we het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om te komen waar we nu staan! Dit is een hele mooie bekroning op ons werk”.

Over MetaChef

MetaChef maakt in de eigen state-of-art Digital Food Factory op een hele efficiënte wijze 3D modellen van food, verpakking, design, retailschappen en proces- verpakkingsmachines (en combinaties hiervan). Ze helpt klanten hun boodschap & productportfolio nog beter te vertellen met behulp van 3D. Die te gebruiken zijn voor alle mogelijke digitale toepassingen & voor klanten uit de hele food gerelateerde industrie, te denken aan retailers, marketeers, productontwikkelaars en onderwijsinstellingen. MetaChef is actief in de gehele keten, van agro t/m industrie, retail, foodservice en onderwijs.

Digital Chef

Artikel delen