Advertorial

MHP kiest voor MULTIVAC

MHP kiest voor MULTIVAC

De grootste kippenvleesproducent van de Oekraïne (MHP) had snel een tweede traysealer voor de vestiging in Veenendaal nodig. Binnen een half jaar was de TX 730 in bedrijf.

Dit is een artikel van MULTIVAC.

Folkert Thasing, managing director MHP: ‘De TX 730 sluit perfect aan bij onze wensen op het gebied van betrouwbaarheid en continuïteit. De beschikbaarheid van spare parts is ook een groot pluspunt. Verder draagt de machine bij aan ons uitgangspunt op het gebied van houdbaarheid en grootte van de verpakkingen, namelijk 2,5 en 5 kilogram kipfilet. Daarnaast is de TX 730 ontworpen volgens hygiënisch design en daardoor makkelijk reinigbaar. Er kunnen altijd twee ploegen, zonder onnodig oponthoud, aan werken. De gebruikersvriendelijkheid is erg hoog. Dat horen we veel terug van de werkvloer.’

Bijzondere prestatie

‘De machine past precies bij ons productieproces en onze toekomstige doorontwikkelingen.’ Over de samenwerking met het technische team is Folkert Thasing lovend: ’MULTIVAC zorgde voor vakkundige support. Voor, tijdens en na de implementatie stonden er monteurs stand-by om ons te helpen en van advies te voorzien. De flexibiliteit is groot. Daarnaast zijn onze operators en overige medewerkers goed door MULTIVAC getraind. En dat onder soms moeilijke omstandigheden als corona, de oorlog in de Oekraïne, Brexit en de vogelgriep. Een mooi gezamenlijk resultaat’, aldus Folkert.

Hoe doen ze dat?

Artikel delen