MULTIVAC breidt uit in Bulgarije

MULTIVAC breidt uit in Bulgarije

Tags: nieuws

De eerste schep aarde voor de uitbreidingswerkzaamheden aan de productiehal op de Bulgaarse vestiging in Bozhurishte werd gedraaid door Dr. Christian Lau, Executive Vice President of Manufacturing bij MULTIVAC, en Miyryam Servet Mustafa, Managing Director van MULTIVAC Bulgaria Production EOOD.

Vijf miljoen euro

Op een oppervlakte van circa 5.000 vierkante meter komen productie- en assemblagefaciliteiten en ultramoderne kantoren. De investering bedraagt ​​zo'n vijf miljoen euro en de oplevering staat gepland voor het najaar van 2022.

‘De fabriek in Bozhurishte is zeer succesvol gevorderd sinds de ingebruikname drie en een half jaar geleden en de capaciteit is nu volledig benut. Het omvat een fabrieksgebouw met de nieuwste productietechnologie en pre-assemblageruimtes, evenals een Shared Services-faciliteit - en het levert aan verschillende bedrijven binnen onze Groep. We zijn zeer verheugd dat dit nieuwe gebouw ons in staat zal stellen om onze productiecapaciteit op de site aanzienlijk uit te breiden’, aldus Dr. Christian Lau, Executive Vice President of Manufacturing bij MULTIVAC.Bulgarije

Op deze locatie is ook het verkoopbedrijf voor Bulgarije gevestigd, met een eigen showroom en trainingsfaciliteit voor klanten en personeel. Naast de fabriek in Bulgarije heeft MULTIVAC twaalf extra productielocaties in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Brazilië, China, Japan en de VS, evenals meer dan 80 verkoop- en servicebedrijven wereldwijd.

Artikel delen