Nieuw pand voor Koninklijke Paardekooper Group

Nieuw pand voor Koninklijke Paardekooper Group

Koninklijke Paardekooper Group heeft onlangs een handtekening gezet onder een langlopend huurcontract voor een groot distributiecentrum in Aalsmeer. In dit pand zal verpakkingsspecialist Broekhof zich gaan vestigen, dat sinds 2018 onderdeel uitmaakt van het familiebedrijf . Dit nieuwe pand faciliteert een efficiëntere manier van werken voor Koninklijke Paardekooper Group en biedt ruimte aan verdere groei.

Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort in het huidige bedrijfspand. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen, werd gevonden in Virgo Aalsmeer. Vorige week is het huurcontract getekend en zijn de voorbereidingen voor de verhuizing inmiddels in volle gang.

Spectaculaire daktuin

Het nieuwe pand in Aalsmeer bestaat uit maar liefst 20.000 m2 magazijn en 1.700 m2 kantoor. Eyecatcher is zonder meer de spectaculaire daktuin van 1.900 m2 welke perfect aansluit bij het groene en duurzame karakter van Koninklijke Paardekooper Group. Ook bij de bouw en in de directe omgeving van het pand is rekening gehouden met de natuur en biodiversiteit, waardoor de impact op het milieu zo klein mogelijk wordt gehouden.

Activiteiten samengevoegd

De werkzaamheden die Broekhof op dit moment uitvoert vanuit Noordwijkerhout en diverse kleinere locaties in Aalsmeer worden straks allemaal samengevoegd in het nieuwe distributiecentrum, waardoor sneller, efficiënter en duurzamer gewerkt kan worden. In oktober dit jaar wordt gestart met de verhuizing welke gefaseerd plaats zal vinden, zodat klanten zo min mogelijk hinder zullen ondervinden. Verwachting is dat eind dit jaar de kantoormedewerkers kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen en dat in het voorjaar van 2023 alle klanten beleverd kunnen worden vanuit het nieuwe distributiecentrum. Mede dankzij dit nieuwe onderkomen gaat Koninklijke Paardekooper Group vol vertrouwen de toekomst tegemoet.


Artikel delen