Nieuw petfood-netwerk op Interzoo

Nieuw petfood-netwerk op Interzoo

Het Petfood Competence Network toont van 24 t/m 27 mei op de Interzoo-beurs in Neurenberg productieoplossingen in elke fase van de waardeketen. Het onlangs opgerichte netwerk bestaat uit elf bedrijven die gezamenlijk een complete fabriek kunnen inrichten voor de productie, het afvullen en het verpakken van diervoeder.

‘De samenwerking is uniek en nooit eerder vertoond op deze schaal’, zegt een enthousiaste Wim Kruikemeijer van de Cama Group. ‘Het evenement is een ideaal forum om onze expertise te tonen. Voor iedereen in de diervoederbranche die te maken heeft met verpakkingen en met marktdruk van klanten, consumenten en wetgeving en moeten begrijpen hoe de huidige best practice in de branche eruitziet, kan bij ons terecht voor advies en oplossingen.’

Petfood-experts

Tijdens de beurs zullen experts van vijf van de aangesloten bedrijven een rondetafelgesprek algemene markttrends bespreken. Het gaat onder meer over formuleringen en ingrediënten, hoe de verwerking kan worden verbeterd, hoe de verpakking wordt aangepast op de markteisen en hoe duurzaamheid en materiaalgebruik van invloed zijn op elk facet van de toeleveringsketen.

Elf diervoeder specialisten

Het netwerk, bestaande uit elf gelijkgestemde bedrijven, biedt tientallen jaren gecombineerde ervaring in de petfood-industrie. Het werd gecreëerd vanwege de vraag van de industrie om nieuwe en bestaande bedrijven toegang te geven tot de allernieuwste oplossingen en technologie, op het gebied van raw materialen, formulering, verwerking, vulling, transport, sterilisatie, laden, verpakken en palletiseren.

Het Petfood Competentienetwerk bestaat uit: Andritz, Cama Groep, Clevertech Groep, JRS, JBT FTNON, KARL SCHNELL, MIAVIT, Waldner, OPEM, TPG en REICH.

Stand ​​Hal 7A-516


Het Petfood Competentienetwerk bestaat uit: Andritz, Cama Groep, Clevertech Groep, JRS, JBT FTNON, KARL SCHNELL, MIAVIT, Waldner, OPEM, TPG en REICH.

Artikel delen