Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

De Palletcentrale Groep heeft Pallethandel de Weel uit Waarland overgenomen. Pallethandel de Weel is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets. De Palletcentrale Groep is volgens eigen zeggen marktleider op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Het brengt de activiteiten van Pallethandel de Weel onder bij de vestiging Palletcentrale Noord Holland, dat gevestigd is langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer.

Met deze overname breidt de Palletcentrale Groep haar marktpositie in de regio Noord Holland nog verder uit. ‘De overname verstevigt het in- en verkoopnetwerk van de Palletcentrale Groep. Hiermee kunnen wij nog meer klanten hun pallettoelevering garanderen. Bestaande klanten van de Weel kunnen profiteren van de service en kwaliteit van de Palletcentrale. Een win-win situatie’, aldus Frank Bennemeer, commercieel directeur van de Palletcentrale Groep.

Palletcentrale Groep

De Palletcentrale Groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf heeft verder vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam.
De groep verkoopt per jaar meer dan 6 miljoen gebruikte en nieuwe pallets in de Benelux.


De Palletcentrale Groep heeft Pallethandel de Weel uit Waarland overgenomen.

Artikel delen