Advertorial

PIVO 7 april en PIM 14 en 19 mei

PIVO 7 april en PIM 14 en 19 mei

Wegens de goed bezochte edities deze winter organiseert Pack Improve 7 april (in Meteren van 13.30 -15.30 uur) wederom de voorlichtingsbijeenkomst PIVO. In 2 uur tijd wordt de actualiteit rond verpakken & milieuwetgeving uitgelegd. Kosten € 100,- p.p.

[[ADVERTORIAL]]

Zaken die behandeld worden, zijn; de Recycle check Flexibele & Rigide kunststof verpakkingen, inzet recyclaat, “wat is beter” a.d.h.v. voorbeelden, non-fossil alternatieven, recycling resultaten, tips om (kleine) stapjes duurzamer te verpakken, mono-materialen, hoe zit de recycleketen in elkaar, de EU richtlijn 94/62 (Essentiële Eisen) en de controle door de ILT (inspectie). Daarnaast ontmoet u veel bedrijven/producenten en gelijkgestemden die met dezelfde issue’s zitten.

Wilt u weten wat er precies aan de hand is en welke kant het op lijkt te gaan, meldt u zich dan vandaag nog aan op info@packimprove.nl of bezoek www.packimprove.nl.

En voor personen die kennis willen maken met het gehele verpakkingsspectrum van materiaal tot techniek, van primaire verpakking tot ladingzekerheid en van vvs machine tot robotverpakken is er de tweedaagse cursus verpakkings-toepassingen PIM, die op 14 en 19 mei plaatsvindt in Meteren.

 

Artikel delen