Pregis opent innovatiecentrum voor beschermende verpakkingen

Pregis opent innovatiecentrum voor beschermende verpakkingen

Pregis, fabrikant van beschermende verpakkingen, heeft geïnvesteerd in een nieuwe klantervaringsfaciliteit van 1960 vierkante meter in Europa. Het centrum is ontworpen om een holistische oplossing te bieden voor uitdagingen op het gebied van beschermende verpakkingen en om kostbaar afval als gevolg van beschadigde producten te verminderen. Aldus de onderneming.

Maak kennis met VerpakkingsManagement. Voor slechts € 25,- ontvangt u hét vakblad voor de verpakkingsindustrie.


Verpakkingsfabrikant Pregis heeft een nieuw klantervaringsfaciliteit geopend in Eindhoven.
Verpakkingsfabrikant Pregis heeft een nieuw klantervaringsfaciliteit geopend in Eindhoven.

Het nieuwe innovatie hoofdkantoor, genaamd de Pregis IQ, is gevestigd in Eindhoven en opende in april haar deuren. De demonstratie- en trainingsfaciliteit voor klanten is ontworpen om verpakkingsmethoden te optimaliseren.

Selecteren beschermende verpakkingsmaterialen

Paul van Dijk, marketing & IQ director bij Pregis Europe: ‘Ons doel is om diensten met toegevoegde waarde te bieden om merkeigenaren te helpen bij het selecteren van beschermende verpakkingsmaterialen en -systemen die de totale kosten verlagen, duurzaamheidsdoelen behalen en de verpakkingsefficiëntie verbeteren om arbeidsuitdagingen aan te pakken. Op het Pregis IQ kunnen bezoekers zien hoe het beschermen van producten tegen schade, het minimaliseren van materiaalgebruik, het verbeteren van de operationele efficiëntie, het creëren van een positieve ergonomische omgeving voor werknemers en een plezierige unboxing-ervaring voor klanten mogelijk is.’

Artikel delen