Samen (ver)pakken we de toekomst!

Samen (ver)pakken we de toekomst!

De derde Dag van de Duurzame Verpakking is op 8 juni is bij Dome-X in Oss. Deze dag staat in het teken van toekomstbestendig verpakken en wordt georganiseerd door vierdejaars studenten van de HAS Hogeschool.


Dag van de duurzame verpakking
Vierdejaars HAS-studenten organiseren de Dag van de Duurzame Verpakking

Toekomstbestendig

Oss is al jaren een koploper binnen de food-verpakkingsindustrie. De gemeente en de verpakkingsindustrie werken samen om de Osse verpakkingsindustrie toekomstbestendig te maken. Dit doen ze met het innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen van de Regio Deal Noordoost-Brabant. De Dag van de Duurzame Verpakking is hier een onderdeel van.

Kennis delen

Deze editie wordt bezocht door studenten, young professionals en experts die in de food-verpakkingsbranche werken. Bezoekers kunnen nieuwe ideeën opdoen, duurzame connecties aangaan en kennis delen met elkaar. Laat je inspireren door drie sprekers die vertellen over hun kijk op duurzaam verpakken. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel waarbij er voor iedereen een hapje en drankje klaar staat.

Dag van de duurzame verpakking is gratis!

Kom jij ook inspiratie opdoen en je kennis delen? We zien je graag op de Dag van de Duurzame Verpakking! Meld je gratis aan via www.dagvandeduurzameverpakking.nl. Wees er snel bij, want vol = vol.

Artikel delen