Scanket en Labelsupply onderdeel van Optimum Group

Scanket en Labelsupply onderdeel van Optimum Group

De Deense etikettendrukkers Scanket en Labelsupply zijn onderdeel van de Optimum Group geworden. De huidige directie van Scanket en Labelsupply blijft in haar huidige functie binnen de organisatie. Met de toevoeging van Scanket en Labelsupply bestaat de Optimum Group nu uit 14 member companies gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij iedere member company een eigen product/markt combinatie heeft.

De toevoeging van Scanket en Labelsupply past goed binnen de Europese groeiambities van de Optimum Group en zal de aanwezigheid van de groep in de Nordics aanzienlijk uitbreiden. Als onderdeel van de groep, zullen Labelsupply en Scanket in staat zijn om hun klanten beter te bedienen door middel van een grotere capaciteit, een breder assortiment van zelfklevende etiketten & flexibele verpakkingsoplossingen en een grotere leverbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale groep drukkerijen, aldus het bedrijf.

Uitbreiding in Denemarken

Voor de groep betekent de toevoeging van Scanket en Labelsupply een uitbreiding van haar voetafdruk in Denemarken en een versterking van haar positie als toonaangevende speler in Noord-Europa op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, waaronder bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, shrink sleeves, banderollen, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen.

Optimum Group heeft vertrouwen in de toekomst

‘Zowel Scanket als Labelsupply hebben zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en een significante groei gerealiseerd op basis van een sterk en toegewijd team van medewerkers en door te investeren in meer capaciteit’, aldus Lars Ole Nauta, CEO van Optimum Group Nordic.
Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: ‘We zijn verheugd om deze volgende stap in de Nordics te zetten en verwelkomen zowel Labelsupply als Scanket in de groep. De digitale mogelijkheden en high-end labels die beide bedrijven bieden zijn een geweldige aanvulling op ons platform en zullen ons in staat stellen onze klanten nog beter van dienst te zijn.’


Martin Fundal, general manager Scanket (links) en Poul Vium, sales director Scanket.

Artikel delen