Sealed Air breidt aanbod uit

Sealed Air breidt aanbod uit

Tags: nieuws

Gedreven door de wereldwijde vraag naar zowel duurzame- als effectieve verpakkingen, breidt Sealed Air haar huidige aanbod uit met opvul- en beschermende papierverpakkingsoplossingen. Door de toevoeging van diverse nieuwe papiersystemen biedt SEALED AIR® een volledig assortiment aan recyclebare, herbruikbare en kosteneffectieve oplossingen voor het verpakken met papier.

Eric van der Kallen, Portfolio Manager bij Sealed Air: ‘Papieren verpakkingsoplossingen zijn een snelgroeiende markt en hoewel we bekend staan om het verzorgen van kunststof verpakkingsoplossingen, willen we de klant het breedste aanbod aan verpakkingsoplossingen kunnen bieden die voldoen aan de huidige duurzaamheidsbehoeften.’

Duurzaamheid

In samenwerking met de klant zorgt Sealed Air ervoor dat duurzaamheid in de breedste zin van het woord begrepen wordt. Elke verpakkingsaanvraag wordt beoordeeld om te bepalen of papier al dan niet de beste keuze is voor de verpakkingsbehoefte van de klant. In de haast om te voldoen aan de vraag van de klant naar duurzame verpakkingen, kunnen papieren oplossingen soms leiden tot hogere schadepercentages, een toename van totaal materiaalgebruik en stilstand van het verpakkingsproces. Deze factoren hebben ook een aanzienlijke impact op de efficiëntie en ecologische voetafdruk van een bedrijf.

Expertise

Sealed Air gebruikt haar jarenlange gespecialiseerde expertise in het ontwerpen en testen van verpakkingsoplossingen om voor elke klant de beste algehele verpakkingsprestaties te leveren. Voor wanneer papier de juiste oplossing blijkt, hebben zij nu een compleet assortiment aan papiersystemen om dit te kunnen leveren.

Eric vervolgt: ‘Klanten hebben Sealed Air in het verleden misschien niet overwogen voor papieren verpakkingsoplossingen maar met deze nieuwe systemen kunnen onze papieroplossingen volledig en moeiteloos in het bedrijfsproces van de klant worden geïntegreerd.’

Zeven systemen


Sealed Air FasFil EZ

Met de introductie van de nieuwe papiersystemen is de SEALED AIR®papier productlijn uitgebreid naar een totaal van zeven systemen.
De systemen voor het opvullen van loze ruimtes met papier, zijn ontworpen om zich aan elke vorm en elk type product aan te passen en bieden een zeer beschermende verpakkingsoplossing doordat productbeweging tijdens transport geminimaliseerd wordt. Daarnaast de beschermende papiersystemen, voor de productie van beschermend materiaal waarbij gebruik wordt gemaakt van inwikkel- en oprolmethoden om lichte, zware en scherpe producten effectief te verpakken en te beschermen.

Het nieuwe uitgebreide portfolio van Sealed Air biedt nu duurzame oplossingen in zowel papieren- als kunststof verpakkingen, welke geschikt zijn voor iedereen, van kleine bedrijven tot grote industriële organisaties. Alle systemen van Sealed Air zijn ontworpen om mee te groeien met de ontwikkelingen en veranderingen van elk bedrijf.

Artikel delen