Solidus Solutions koopt GMP Partitions

Solidus Solutions koopt GMP Partitions

Solidus Solutions kondigt de definitieve overname aan van GMP Partitions, de grootste Nederlandse producent van vakverdelingen. De overname, waarvan de deal op 15 januari getekend en afgerond is, betekent een strategische investering om de activiteiten van Solidus Solutions verder te integreren en het productportfolio uit te breiden.


Solidus Solutions

Solidus Solutions ziet groeipotentieel

Solidus Solutions heeft GMP Partitions overgenomen van de twee voormalige, particuliere eigenaren. Het bedrijf is verheugd dat Richard Sas de taak van General Manager op zich zal blijven nemen om verder te bouwen aan het succes van GMP Partitions. Zijn aanvullende kennis en ervaring in de sector zullen continuïteit garanderen en verder groeipotentieel mogelijk maken in de markt.

Vakverdelingen

GMP Partitions is gevestigd in Nijkerk en is de leidende producent van massief kartonnen vakverdelingen in Nederland. Het productportfolio van GMP Partitions omvat vakverdelingen voor diverse markten zoals dranken, glaswerk, verlichting en farmacie. Deze vakverdelingen worden volledig geproduceerd uit massief karton vanwege het sterke karakter en de logistieke voordelen die massief karton biedt.

Solidus Solutions zet stap

Deze strategische investering stelt Solidus Solutions in staat een nieuwe belangrijke stap te zetten in de verdere verticale integratie binnen de groep. “Solidus Solutions zal daardoor zijn service naar klanten toe verder optimaliseren alsmede een breder, duurzaam productportfolio aanbieden en daardoor zijn leidende positie in de Europese kartonindustrie versterken”, aldus CEO Dieter Bergner

Artikel delen