Verpakkingsoplossingen voor kwetsbare producten

Verpakkingsoplossingen voor kwetsbare producten

Tags: nieuws

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor het produceren en bedrukken van combiverpakkingen die een injectiespuit, filter en injectieflacon bevatten? Kom naar de Compamed of bel met MULTIVAC.


MULTIVAC presenteert tijdens Compamed verpakkingsoplossingen voor kwetsbare producten.
MULTIVAC presenteert tijdens Compamed verpakkingsoplossingen voor kwetsbare producten.

Op de Compamed 2021 presenteert MULTIVAC op stand A48 in hal 13 diverse verpakkingsoplossingen voor kwetsbare producten met als hoogtepunt de RX 4.0 dieptrekverpakkingsmachine in GMP-design. Naast het uitgebreide sensorsysteem van deze machine draagt ook de nieuwe generatie intelligente formaatdelen bij aan de hoge mate van efficiëntie, procesbetrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. De RFID-gecodeerde X-tools in combinatie met een geïntegreerde handlingmodule en een InteliJet HD digitale printer van Bell-MARK maken deze lijn van MULTIVAC compleet.

MULTIVAC: ‘Hoge standaard’

Met de mobiele en compacte traysealer T 260 biedt MULTIVAC een model dat ontworpen is voor een breed spectrum aan trays. Bedrijven die kleine tot middelgrote batches verpakken krijgen hiermee een hoge mate van procesbetrouwbaarheid, reproduceerbaarheid en bovenal flexibiliteit.

MULTIVAC presenteert ook de C 300 TC kamermachine voor het verpakken van steriele medische producten in vooraf gemaakte zakjes. Deze machine is zeer geschikt voor vacuümverpakkingen of verpakkingen onder beschermende atmosfeer en verminderd restzuurstofgehalte.

Meer MULTIVAC-machines op de beurs

Het draagsysteem met geïntegreerde H 242-handlingmodule voor het laden van spuiten in combiverpakkingen, mag op de beurs zeker niet ontbreken. Het hoogwaardig vision-systeem zorgt ervoor dat, zelfs bij een hoge verwerkingscapaciteit, alle verpakkingen op volledigheid worden geïnspecteerd en het controleert ook of de individuele producten correct in de verpakkingscaviteiten worden geladen.

Wikkeletikettering

De transportband-etiketteerder L 320 is speciaal ontwikkeld voor het snel en precies wikkeletiketteren van ronde of ovale flessen, potten of glazen bokalen. Met de uitbreiding in de vorm van de MRT 100.

Artikel delen