Ontdek de toekomst van werk tijdens de NVC-miniconferentie.

Ontdek de toekomst van werk tijdens de NVC-miniconferentie.

Er zijn deze maand meerdere NVC-activiteiten, waaronder de 7e miniconferentie over de toekomst van werk en opleiden in verpakkingen op 27 juni en de interactieve workshop over het coderen en identificeren van verpakkingen op 29 juni. Deze evenementen bieden waardevolle inzichten in de nieuwste trends op het gebied van verpakking en naleving van voorschriften.

De toekomst van werk en opleiden in verpakken

Deze miniconferentie, georganiseerd door de NVC International Working Group Life Long Learning in Packaging, biedt een uniek platform voor het uitwisselen van inzichten en het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HRM, bedrijfsopleidingen en duurzame werkgelegenheid in het verpakkingsbedrijfsleven. Deelnemers kunnen fysiek deelnemen aan het evenement in het NVC Nederlands Verpakkingscentrum in Gouda of online vanuit elke locatie wereldwijd. De conferentie start om 13.30 uur en eindigt om 15.30 uur, en deelname is kosteloos. Klik hier om u in te schrijven.

Workshop Codering van verpakkingen en verpakte producten

De NVC-GS1 Thinktank Coding and Identification of Packaging organiseert een interactieve workshop waarin deelnemers meer leren over het inzamelen en verwerken van geleegde verpakkingen en producten aan het einde van hun levensduur. Dit evenement is gericht op het ontwikkelen van codeer- en identificatiemethoden om verpakkingen en producten te kunnen volgen gedurende hun hele levensduur, zelfs na de kassatransactie. De workshop vindt live hybride plaats vanuit het Best Western Plus Hotel in Gouda, zodat u fysiek aanwezig kunt zijn of online interactief kunt deelnemen. Klik hier om u in te schrijven. Ook voor deze workshop zijn er geen kosten verbonden.

De NVC-activiteiten miniconferentie en workshop in juni 2023 bieden een gelegenheid om te netwerken, nieuwe inzichten te verkrijgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingsbranche.

Artikel delen