Advertorial

Optimum Group: Innovatieve en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen

Optimum-etiketten-flexibele-verpakkingsoplossingen

Optimum Group: Innovatieve en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen

Optimum Group is een toonaangevende leverancier van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met productielocaties in Nederland, Duitsland, België en Denemarken die gezamenlijk een totaalpakket aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt.

Optimum Group denkt mee. In antwoord op uw vraag komt de producent met innovatieve en duurzame oplossingen voor uw verpakkingen. ‘We bewegen flexibel mee in uw behoefte, schakelen snel en leveren altijd. Op Optimum Group kunt u rekenen’, stelt de leverancier.
‘Met milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen kenmerken we onze duurzame etiketten'

Voorop in duurzaamheid

Optimum Group loopt voorop in recycling, materiaalreductie, duurzame sourcing en circulariteit. De milieueisen van klanten, overheden en samenleving worden alsmaar strenger. Er is alleen toekomst voor bedrijven die ook oog hebben voor de toekomst. Optimum Group blijft innoveren en draagt bij aan een kleinere CO2-voetafdruk van de verpakkingsindustrie.

Duurzaam drukken en groene materialen

Meer etiketten drukken, minder rolwissels of linerless materialen. ‘Met milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen kenmerken we onze duurzame etiketten. Stap zelf over en profiteer van meer etiketten op een rol, minder rolwissels en een kwart minder afval.’ Optimum Group helpt bij het verduurzamen in ieder segment.

In ieder segment

Een verduurzamingsslag voor uw verpakkingen en etiketten, met flexibele totaaloplossingen en een optimale uitstraling van uw producten: Optimum Group levert het allemaal in verschillende segmenten. De logistiek rolt door met de juiste labels. De distributie bezorgt met een correct etiket tot aan de voordeur. Gedurende het hele proces staat duurzaamheid centraal. Denk aan het gebruik van etiketten van gerecycled materiaal, duurzaam papier en milieuvriendelijke inkt. ‘Consumenten kiezen uw producten uit de schappen door onze opvallende verpakkingen.’

Vind samen met Optimum Group de duurzame verpakkingsoplossing voor uw product

Optimum Group is leverancier van duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. ‘We zijn marktleider op het gebied van bedrukte banderollen en specialiseren ons in vakkundige labels, zoals aanlijm- en zelfklevende etiketten. Daarnaast blijven we innoveren en testen we de beste en groenste oplossingen voor onze klanten.'

Ontdek het groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. 'Met de producten uit het Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past bij uw MVO-beleid’, besluit het bedrijf.

Van kleine tot grote oplages

Door de omvang van het machinepark en diverse productielocaties kan Optimum Group alle oplages, van zeer klein tot zeer groot, concurrerend aanbieden. Met een gecombineerde verkooporganisatie en intensieve samenwerking tussen Optimum Group vestigingen in binnen- en buitenland kan Optimum Group snel en flexibel inspelen op de behoeften van haar klanten. Persoonlijke aandacht is een speerpunt binnen de organisatie.

Klik hier voor meer informatie.

Artikel delen