Panhuijsen: ‘Investeer nú in jouw palletwikkelsysteem’

Panhuijsen: ‘Investeer nú in jouw palletwikkelsysteem’

Panhuijsen: ‘Investeer nú in jouw palletwikkelsysteem’

Écht palletwikkelen, anders gezegd ladingzekeren, gaat over het verantwoord verpakken van de lading die je vervoert. Met als doel een veilig transport en voorkomen van ongelukken of schades tijdens de afhandeling van de lading. Mede door de strengere EU-voorschriften voor het zekeren van vrachtlading, is aandacht voor palletstabilisatie essentieel, informeert Panhuijsen.

‘Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines en volgen de ontwikkelingen op het gebied van ladingzekering op de voet. Daarom kunnen we jou de nieuwste verpakkingsmogelijkheden bieden omtrent palletstabiliteit. Zowel in diversiteit van folies alsook het wikkelen’, aldus Michiel van Dijk van Panhuijsen Verpakkingen

Vermindering folieverbruik 

‘Met een palletwikkelmachine uit ons assortiment is een goede ladingzekering eenvoudig te realiseren. Gebruik hierbij onze MaxStrech wikkelfolie en het palletwikkelen is een fluitje van een cent’, legt Van Dijk uit. ‘Deze revolutionaire stretchfolie is dunner dan conventionele wikkelfolies, maar even sterk. Je levert dus niets in op de benodigde bundelkracht en fixatie voor een veilig transport. Door een vernieuwde samenstelling van de folie is het zelfs mogelijk om het folieverbruik van een pallet tot wel 30% te verminderen. Dat levert jou niet alleen aan inkoopzijde extra voordeel op. Je reduceert zo ook jouw afvalbeheerbijdrage en draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Een win-winsituatie!’, legt Van Dijk uit.  

'Onze machines zijn opgebouwd uit standaard (Europese) componenten'

Ga voor zekerheid 

‘Met een palletwikkelmachine van Panhuijsen kies je voor bedrijfszekerheid’, vervolgt Van Dijk. ‘Bij ons staat de beschikbaarheid én functionaliteit van onze machines namelijk boven alles. Wij vinden het belangrijk dat we onze producten conform afspraak kunnen leveren en dat ze probleemloos werken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een assortiment opgebouwd wat aan deze eisen voldoet. Onze machines zijn in tegenstelling tot vele anderen opgebouwd uit standaard (Europese) componenten. In de praktijk betekent dit dat wanneer een onderdeel dient te worden vervangen, dit component makkelijk en snel verkrijgbaar is. Hierdoor is de machine weer snel operationeel in plaats van dat de storing door het lange wachten op onderdelen resulteert in een nog grotere schadepost. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan bieden wij een uitstekende en vergaande service voor onze klanten in heel Nederland’, sluit Van Dijk af. 

Meer weten over verantwoord palletwikkelen?  

Panhuijsen heeft een AdviesPlan ontwikkeld waarmee kan worden gemeten hoe goed jouw pallets zijn gewikkeld. Scan de QR-code en kijk welke optie het beste past bij jouw situatie. Of schakel Panhuijsen direct in en bel 013 583 58 35 om een AdviesPlan op maat voor het wikkelen van jóuw pallets op te laten stellen.

Panhuijsen.2_adv_wk49_22_lading_zekeren

 

Artikel delen