PAPERplus Classic CX: papierbuffers voor e-commerceverpakkingen

PAPERplus Classic CX: Flexibele papierbuffers voor e-commerceverpakkingen

PAPERplus Classic CX: papierbuffers voor e-commerceverpakkingen

Het nieuwe papierbuffersysteem PAPERplus Classic CX van Storopack produceert flexibele papierbuffers. Dit papieren opvulmateriaal vormt zich naar producten die verzonden moeten worden. Aldus de verpakkingsproducent.

 

Door het voorgeperforeerde papier kunnen de afzonderlijke buffers eenvoudig van elkaar worden gescheiden en heeft de machine geen mes nodig. Dat zorgt naar eigen zeggen voor een veilig werkproces. Er zijn drie verschillende snelheden en verschillende eigenschappen van de vulling wat betreft verpakkingsgemak. De PAPERplus Classic CX kan door het compacte ontwerp geïntegreerd worden in elk verpakkingsstation.

Verpakkingsstation

PAPERplus Classic produceert papierbuffers aan het verpakkingsstation met de keuze tussen bediening via het aanraakscherm of met een voetpedaal. De papierbuffers zijn geschikt om goederen in middelgrote en grote dozen te beschermen. Ze vullen leegtes en kunnen producten omwikkelen. Voor maximale bescherming van producten en efficiënter materiaalgebruik kan het volume van de papierbuffers individueel worden aangepast naargelang het te verzenden product, claimt Storopack.

Storopack_PP_PP_Classic-CX_machine_ecommerce_verpakkingen
De PAPERplus Classic CX produceert papierbuffers aan het verpakkingsstation (afbeelding: Storopack).

Artikel delen