Profipack: Uitbreiding ruimte en Dealerschappen

Profipack: Uitbreiding ruimte en Dealerschappen

Profipack: Uitbreiding ruimte en Dealerschappen

Profipack breidt uit met een nieuw pand van 2.000 m² en twee extra dealerschappen. Door de steeds uitgebreidere klantengroep groeit de vraag naar verpakkingsmachines. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, is Profipack samenwerkingen aangegaan met twee nieuwe fabrieken. Hierdoor kan het bedrijf nu een uitgebreid assortiment aan wikkelfolie- en omsnoeringsmachines aanbieden, allemaal te bezichtigen in de nieuwe showroom en testruimte. Daarnaast behoort service en onderhoud in eigen beheer ook tot de mogelijkheden.

Dé wikkelfoliemachines

Ontdek de geavanceerde wereld van palletwikkelaars bij Profipack, waar diversiteit en maatwerk samenkomen. Het assortiment omvat een aantal hoogwaardige modellen, waaronder de krachtige Nobel Wikkelmachine EVP en de veelzijdige Volta Wikkelmachine EVP. Maar dat is nog niet alles. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, biedt Profipack de mogelijkheid om wikkelfoliemachines te personaliseren. Denk aan extra's, zoals een extra brede draaitafel (200 cm) voor specifieke behoeften en activiteiten.
‘We streven we ernaar om niet alleen machines te leveren, maar ook oplossingen die naadloos aansluiten op jouw unieke eisen, aldus de in Montfoort gevestigde onderneming.’

Profipack showroom testruimte

Vanaf 1 oktober verwelkomt het verpakkingsbedrijf iedereen in haar nieuwe pand, waar innovatie en klantbeleving via de uitgebreide showroom en speciale testruimte samenkomen. Hier kan worden ervaren hoe de wikkelfoliemachines presteren. De ruimte biedt de gelegenheid om deze machines van dichtbij te bekijken en uitgebreid te testen. Bij Profipack streven ze ernaar om niet alleen producten, maar ook de ultieme ervaring te leveren, waarbij de kracht van innovatie direct kan worden ontdekt.

‘Bij Profipack bieden we meer dan producten; we biedenmaatwerkoplossingen voor een naadloze en efficiënte ervaring.’

Service en onderhoud

‘Naast het aanbieden van diverse wikkelfolie- en omsnoeringsmachines, staan we trots klaar met ons uitgebreide service- en onderhoudsteam. Onze toewijding aan klanttevredenheid omvat niet alleen het leveren van hoogwaardige machines, maar ook het waarborgen van hun optimale werking op de lange termijn. Ons team staat paraat om eventuele problemen aan te pakken, waardoor de productiviteit behouden blijft en stilstand geminimaliseerd wordt. Daarnaast leveren wij de machines zelf en geven we daarbij uitleg en training’, stelt Profipack.

Diverse machinewikkelfolies

Bij Profipack gaan ze verder dan machines alleen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan machinewikkelfolies, perfect afgestemd op diverse verpakkingsbehoeften. Kies uit een breed aanbod aan mogelijkheden, waaronder transparante, zwarte of gekleurde wikkelfolies. De folies bieden rekbaarheid van 150% tot maar liefst 350%, met diktes variërend van 12my tot 23my. En dat is nog niet alles. Het is ook mogelijk om het verpakkingsproces te personaliseren door machinewikkelfolie te laten bedrukken. 

Artikel delen