Advertorial

Reisopack: 'Verleng de levensduur van je omsnoeringsmachine'

Reisopack-onderhoud-omsnoeringsmachines

Reisopack: 'Verleng de levensduur van je omsnoeringsmachine'

Aan de hand van de gebruiksintensiteit en omgang heeft een omsnoeringsmachine op zijn tijd onderhoud nodig. Een onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van je machine aanzienlijk. Op deze manier gaat een omsnoeringsmachine eenvoudig meer dan 10 jaar mee. Daarnaast verkleint onderhoud de kans op het stilvallen van de machine, meent Reisopack.

Bij Reisopack Nederland wordt de omsnoeringsmachine volledig nagekeken met een onderhoudsbeurt. Zo wordt de bindkop schoongemaakt, elektrisch en mechanisch nagekeken en de afstelling van het omsnoeringsband wordt gecontroleerd. Hierna werkt de machine weer als nieuw en kan deze er weer tegenaan. De frequentie van het onderhoud is klantspecifiek. Sommige klanten kiezen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, terwijl andere klanten pas onderhoud uitvoeren bij slijtage van de draaiende onderdelen. Deze beslissing is aan de gebruiker zelf.

Zo goed als nieuwe machines

Met het juiste onderhoud kunnen Reisopack omsnoeringsmachines tientallen jaren meegaan. Zo is het bij Reisopack Nederland mogelijk om zo goed als nieuwe machines aan te schaffen. Er worden gebruikte Reisopack machines ingekocht en opgeknapt. Hiervoor wordt de machine volledig technisch nagelopen, opnieuw gespoten en vervolgens afgeleverd inclusief garantie. Deze, zo goed als nieuwe machines, hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding en kunnen zo weer een tiental jaar mee. Naast een goede prijs-/kwaliteitverhouding is dit ook een duurzame manier van werken, omdat de aanschaf van een gebruikte omsnoeringsmachine veel grondstoffen bespaart.

Reisopack_Omsnoeringsmachine.2_adv_wk42_22

Wat is goed onderhoud?

Om goed onderhoud uit te voeren, wordt er bij Reisopack Nederland gewerkt met vakkundige monteurs die jarenlange ervaring hebben. Zo krijgen de monteurs specifieke trainingen. Het is voor de (eind)gebruiker ook mogelijk om deze training te volgen. Zo hebben bedrijven veelal een eigen technische dienst of monteur, die na het volgen van een training zelf de standaard onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Vervolgens blijft de service afdeling wereldwijd ondersteuning bieden aan de gebruiker met of zonder training. De ondersteuning kan snel worden geboden wegens een uitgebreid onderdelenmagazijn op locatie.

Artikel delen