Advertorial

Slim coderen met weinig onderhoud

Slim coderen weinig onderhoud

Slim coderen met weinig onderhoud

Met de continue inkjetprinters van Linx kunnen teksten, barcodes, THT-data, logo’s of afbeeldingen worden geprint op vrijwel alle materialen. Deze methode van contactloos printen is geschikt voor veel verschillende toepassingen, zoals plastic, glas, metaal, folie, rubber of direct op producten. Vaak gaat het om variabele informatie met maximaal vijf regels. Deze gegevens worden met zeer hoge printsnelheid door de inkjetprinter aangebracht, zonder contact te maken met het te printen oppervlak. En dat met onderhoudsintervallen tot 24 maanden of 18.000 uur levert deze energiezuinige alleskunner een zeer korte TCO. Daarnaast is centrale aansturing door NiceLabel drivers goed mogelijk.

Maximale uptime en minimaal onderhoud

De printkop van Linx is de uitkomst van een uniek staaltje product engineering. Met als doel de beste printkop ter wereld te ontwerpen. Zeker bij industriële omgevingen is robuustheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. De productie mag nooit ongepland stilstaan en op alle coderingen moet vertrouwd kunnen worden. Om dit te realiseren is de Linx printkop duidelijk anders dan de printkoppen van concurrenten.

Wat maakt de Linx printkop de beste in de markt?

 • Tot 3 maanden tussen handmatig schoonmaken printkop
  Uniek printkopontwerp met zelfreinigend systeem, hierdoor minder stilstand door vervuilde printkop.
 • Tot 30% lager inkt- en solventverbruik
  Besparing op de kosten door gebruik te maken van een kleinere standaard nozzle.
 • Veilig handmatig schoonmaken
  Alles afgeschermd. Geen kabels of leidingen die blootstaan aan het risico dat een operator het kan beschadigen. Beperkt risico van dure reparaties.
 • Robuuste constructie
  Componenten gemaakt van duurzaam metaal.
 • Epoxy ingegoten printkop
  Printkop wordt na assemblage uitvoerig getest. Hierna wordt het met epoxy volgegoten waarna de constructie solide en volledig dicht is. Hierdoor geen risico dat afdichtingen kunnen gaan lekken.

Printhead 8900

Opstarten zonder geknoei

Door de unieke opstart- en afsluitmethode kan de printer zonder problemen een maand of langer stilstaan. Dit kan zonder vervangen van dure inkt.

De Koningh heeft meer dan 50 jaar praktijkervaring in bijna alle branchesegmenten. De specialist kijkt dan ook graag samen met klanten naar een oplossing die echt werkt.

Artikel delen